Syn ma mesic a pul a trapi ho zahleneni a neustale kejchani…rymu ani kasel nema…je na UM a myslela jsem si ze za to muze mleko. Ale nekde jsem se docetla,ze za to muze i alergie. Ma s tim nekdo zkusenost?
Naše má 2 měsíce a je také dost zahlenena hlavně v noci. Je kojena. Příští týden to chci řešit s MUDr., protože nepoznám, jestli to je rýma nebo ne.
@hellblau13 jsem na tom stejně,malému jsou 3 týdny a nepoznám to. Zase si ale říkám,že když si kýchne,něco by mu vylétlo z nosu..ale má ho čistý.
@melek5 a kdy to prestalo?☺️
@xnikax1 a jakou má stolici, blinká, ekzem se neobjevil, je neklidný? Tohle všechno souvisí s alergii. Rýmu nám přinesla starší ze školky, ale myslela jsem, že už je pryč, tak to pořádně nedokážu rozlišit. Ale když odsavam, tak se mi podaří něco vytáhnout ven.
@hellblau13
@xnikax1 taky mame nosanek cisty..musim se poptat doktorky☺️ U prvniho syna tohle neznam
@michaelarousova mně se podaří občas něco odsat. Přijde mi, že když to prostriknu mořskou vodou, že se jí trochu uleví.
@michaelarousova myslím že kolem čtvrtého nebo pátého měsíce
@michaelarousova je to z mléka já to měla u všech dětí to mlíko prostě zahlenuje a věř že nemocny není kolikrát sem šílela že mám mimina nemocné a utíkala k doktorovi sám řekl že to je z UM😊