Zahlenění u miminka - co pomůže?

michaelarousova
9. říj 2021

Syn ma mesic a pul a trapi ho zahleneni a neustale kejchani…rymu ani kasel nema…je na UM a myslela jsem si ze za to muze mleko. Ale nekde jsem se docetla,ze za to muze i alergie. Ma s tim nekdo zkusenost?

melek5
9. říj 2021

@michaelarousova je to z mléka já to měla u všech dětí to mlíko prostě zahlenuje a věř že nemocny není kolikrát sem šílela že mám mimina nemocné a utíkala k doktorovi sám řekl že to je z UM😊

hellblau13
9. říj 2021

Naše má 2 měsíce a je také dost zahlenena hlavně v noci. Je kojena. Příští týden to chci řešit s MUDr., protože nepoznám, jestli to je rýma nebo ne.

xnikax1
9. říj 2021

@hellblau13 jsem na tom stejně,malému jsou 3 týdny a nepoznám to. Zase si ale říkám,že když si kýchne,něco by mu vylétlo z nosu..ale má ho čistý.

michaelarousova
autor
9. říj 2021

@melek5 a kdy to prestalo?☺️

hellblau13
9. říj 2021

@xnikax1 a jakou má stolici, blinká, ekzem se neobjevil, je neklidný? Tohle všechno souvisí s alergii. Rýmu nám přinesla starší ze školky, ale myslela jsem, že už je pryč, tak to pořádně nedokážu rozlišit. Ale když odsavam, tak se mi podaří něco vytáhnout ven.

michaelarousova
autor
9. říj 2021

@hellblau13
@xnikax1 taky mame nosanek cisty..musim se poptat doktorky☺️ U prvniho syna tohle neznam

hellblau13
9. říj 2021

@michaelarousova mně se podaří občas něco odsat. Přijde mi, že když to prostriknu mořskou vodou, že se jí trochu uleví.

melek5
9. říj 2021

@michaelarousova myslím že kolem čtvrtého nebo pátého měsíce