Ahoj holky, Moje 13 letá dcera méně jí A když se něco jí okamžitě jde cvičiť. Kouká Různé videa, jak zhubnout. A podle mne je Hubená. Dokážete mi pomoct? Dekuji
Je to věk,kdy holky (i kluky) začíná víc zajímat, jak vypadají, jestli nejsou moc při těle, to je jasné - je dobře, že si toho všímáš, uhlídat míru, kdy je to touha vypadat dobře a kdy se z toho může stát patologie není snadné. A když by to sklouzávalo někam, kde je to nebezpečné, řešit - anabell.cz, jiné poradny, pediatr, psycholog pro dceru. Kolik měří/váží?
Stejny styl, stejny slovnik, stejne chyby jako v debate vyse. Nemas lepsi zabavu?
@areh raňajky, obed, večera to je lebo na to Dohlížím, Neměni štýl a má 152 cm a váhu 39kg
@lv dcéra Měří 152 váži 39kg
@sudylichozrout prosím?
Zkus B vitamin
A jí alespoň něco? Kolik měří váží? Zhubla v poslední době? Změnila styl oblékání? Nosí volnější věci? Určitě to nějaká začínající porucha příjmu potravy být může. Hodně dětí různě experimentuje, ale je potřeba jí nasměrovat tak, aby se nemoc nerozjela.
Zkus se obrátit na centrum Anabell http://www.anabell.cz/. Zaměřují se na komplexní pomoc při PPP. Přeju hodně štěstí.