ahoj všem, je mi velice líto, že musím zadat tento dotaz nějakým zkušenějším maminkám, protože bych se mu raději vyhnula, ale naše malá má kašel a rýmu a včera večer při přebalování jsem si všimla, že má na plínce zelený výměšek, který jak jsem posléze zjistila, je výtok. Jsem z toho dost špatná, protože při představě toho, jak nechávám vyšetřovat 7 měsíční hočičku na gynekologii mě už dopředu děsí. Prosím Vás, máte s tím někdo zkušenost. Může to být třeba jen reakce na tu rýmu. Opruzená není a ze špatné hygieny to také nebude. Rozhodně to nehodlám zanedbat, tak se zítra vydám nejdřív k dětské. Díky předem všem za odpověďi.
ahoj já bych stím došla k dr aby se nic nezanedbalo.jak říká ria tou rýmou to asi nebude mi měli taky rýmu a nic takového jsme neměli 🙂
tak jsme byly u doktorky a ta mi řekla, že zatím sedací koupele z hypermanganu a když to bude trvat déle, tak bychom musely tedy na gyndu. Řekla mi, že máme streptokoka typu B a ten, že napadá veškerou mikrofloru a tudíž i tuto, takže máme pít Biopron pro děti, který upravuje floru, tak jak má být. Tak uvidím, co to s malou udělá. Stejně jsem z toho taková celá špatná.
Objevila jsem u nasi 5mesichni holcicky sedozeleny vytok,nevite z cehotby to mohlo byt a co s tim?
@krmv a nebyla teď nemocná?
Nemocna nebyla j neni. Jen ja jo a kojim.
Ahoj,já myslím,že to z tý rýmy nebude.Dobře,že nečekáš,a jdeš k doktorkce.Takový věci nezanedbat.Gynekologie se neboj,taky jsem jednou myslela,že s malou budu muset,a šla bych normálně ke svojí.Ona je moc hodná a citlivá a k ní bych se s amalou nebála.Pak jsme naštěstí nemusely.Ona by jí nic hroznýho nedělal,neboj.
Dej zítra vědět,co ti doktorka řekla,zajímá mě to.