Zdravím všechny,moje skoro 3,5 leta dcera je teď nemocna má kašel,rymu,a měla i teploty a teď jsem jí na wc objevila na kalhotkách výtok světle hnedozlute barvy. Vytok nezapacha. Dceru pipina ani nesvědí,jen je lehce narudla.
Může to mít souvislost s nemocí? Ráno určitě zavolam doktorce,jen se chci informovat trošku tady. Jinak na pipinu používá detsky intimní gel na mytí. Dětskou gynekologii někde v okolí vubec nemáme...
Ahoj, moje dcera (4,5 roku) má výtok pokaždé, když je zahleněná (rýma, vlhký kašel). Doktorka mi to vysvětlila tak, že se tělo čistí od hlenů i spodem. Mívá i lehce zarudlou pipku, nesvědí, nebolí. Když to měla poprvé, tak jsem jí nechala vyšetřit moč a CRP z prstu a nic tam neměla. Teď už to neřeším, po skončení nemoci skončí i výtok.
@domka001 poradila bych se s dr, ale určitě to bude od toho nachlazení. Jinak dětská gynekologie určitě někde poblíž, jen o tom nevíš, může se na to specializovat normální gynekolog, aspon u nás to tak je, taky jsem nevěděla, že to u nás jeden gynekolog dělá, měla jsem za to, že má pouze běžnou gynekologickou ambulanci a nakonec jsem zjistila, že dělá i dětskou gynekologii v okresní nemocnici
@domka001 asi bych zajela spíše na zmíněnou gynekologii . Pokud brala nějaké leky, může mít zánět, který je potřeba také přeléčit