Maminky,syn má od rána teploty,nejvyšší byla 39 stupňů,ale nemá ani rýmu ani kašel.Myslíte,že by teplota mohla být od zoubků?Zítra určitě půjdeme k lékaři.Jen si nejsem jistá,že by tak vysoká teplota byla od zoubků.?! ☹
tipla bych zoubky, vyšší teplota být může.
U nás na to minulý týden padla půlka školky i syn.. všichni měli teploty cca 3 dny bez kašle aj. Pak to samo přešlo.. Tak asi něco zase řádí... samo to ale může být i od zoubků..
Myslím, že od zubů to určitě nebude. K lékaři bych šla až po 3 dnech horeček, nejspíš to bude viroza.
Trošku se přikláním k virozce. Teď to fakt řádí. Moje malá měla 3 dny teplotu 39. Dávala jsem nurofen v kombinaci s paralenem a vždy trochu kleslo, tak na těch 38 a zase vyletělo. Po dvou dnech jsem šla k doktorce a byla to naštěstí jen virozka. Po třech dnech, jak když utne a po teplotě ani památka. Také k tomu nic jiného neměla. Tak držím palečky, ať je brzy dobře.
Nebo to může být šestá nemoc, pokud ještě neměl....tam nejsou žádné potíže, jen horečky(při vyšších srážet klasickýma prostředkama)...no a cca po 3-4 dnech se objeví vyrážka....ale může to být fakt i od zoubků nebo nějaká viróza....snad ne nic horšího
já bych řekla že buď zuby nebo šestá nemoc
my jsme tak měli 6tou nemoc. Teplotu z niceho nic, srazeli jsme paralenem. Pak zase zmizla z niceho nic a asi do dne, ci dvou se osypala. Do tydne zmizlo a bylo za nama.
Co upal? Včera to docela pálilo už..
přesně tohle jsme měli ted o víkendu viz mé KZ ☹
ahoj, tak my mely ten stejnej problém min tyden, nedele a pondělí mela mala 39C. srazila jsem to po 6h paralen a pak znova. zavolala jsem dr. v po dopo a ona rekla, pokud to stredy teploty neprejdou, nebo se to prudce zhorsi, ze by paralen nepomohl mame dojit. v ut uz jenom zvysena a streda uz vůbec nic, zadna ryma ani sopel. tak nevim, zuby to podle me byly, ale kdoví..
může....raději zajdi k lekaři ale může...a nenechávala bych tak vysokou teplotu bez léku....paralen nebo nurofen...
a sáhni miminku do pusy, může to mít otekle, horké, červené. dásínka...mrkni mu tam