Maminky,byla jste některá na vyšetření mcug v Olomouci s dítětem? Jak vyšetření probíhalo ? Dělá se ambulantně ?
@martiniquest právě nas to také čeká ve 2 měsících a už teď se toho děsím :(
@alinka1993 Doporucila bych si sebou vzit nejaka homeopatika na zklidneni nebo Bachovy krizove kapky. Bylo to psychicky velmi narocne a samozrejme matka to prenasi i na dite. At je vysledek negativni! U nas nastesti byl. Zanet se opakoval jeste v synove roce a od te doby mame dikybohu klid. Zacala jsem se zabyvat psychosomatickou pricinou zanetu mocovych cest a nastesti se mi povedlo zjistit, kde je problem a jak mu predchazet.
@martiniquest moc děkujeme můžu se zeptat kdy se vam zánět objevil poprve? Jestli v těch 2 měsících nebo dřív?
@alinka1993 Ve dvou mesicich, nasledne sel na to mcug. Veskere fyziologicke priciny byly vylouceny a doktori absolutne netusili, z ceho to mel. Kojene, zdrave dite. A ja uz vim - z naruseneho vztahu v te dobe mezi mnou a manzelem
Byli jsme v roce 2016. Delali to samozrejme ambulantne, pobyli jsme tam se vsim cekanim pul dne. Behem samotneho vysetreni jsem cekala na chodbe a asi to bylo nakonec lepsi. Brecela jsem jak zelva, kdyz jsem slysela svoje 2mesicni mimino, jak tak usilovne krici. Nastesti to trvalo jen par minut a uz to bylo dobre. Drzim pesti. Bylo to narocne