Vyrážka u pusinky, pod bradou. Zkušenosti?

hanydve
30. zář 2021

Holky, mám zase mindraky. Prcek osm měsíců už minimálně dva měsíce děsně slintá, ale jako fakt děsně. Do toho si už ty dva měsíce strká hrozně prsty do pusy, je více ufnukany, blindi a teď se mu udělala taková lisej u pusinky, přímo pod bradickou a mezi paleckem a ukazovackem, maly flíček. Dr mi tvrdí, že je to z toho, jak slinta. Já se ale bojím, aby to nebyl atopak. Nevím jestli vysusovat, nebo promastovat, je to většinou suché totiž. A hlavně čím. Stále kojím, vyřadila jsme mléčné. Ach jo, máte některá zkušenosti, že by to fakt mohlo být že slin a častého blindeni? Zoubky nemáme, ani to nevypadá. Díky

mamikry
30. zář 2021

@hanydve Ja si myslim, ze muze. Nasemu malemu ted rostou zoubky a jak si strka ruce do pusinky a slinta, ma pod spodnim rtem taky vyrazku. Ekzem jako reakci na alergii by mel patrne na vic mistech. Ja jsem kvuli nemu na bezmlecne diete a maly ho mel na tvarich i na hrudnicku. Ekzem ustoupil a tohle se mu dela nezavisle na nem.

hanydve
autor
30. zář 2021

@mamikry moc díky za příspěvek. Tyhle flíčky má jen na bradicce a přímo pod bradickou, směrem ke krčku a u toho palecku.vypada to Teda hrozně, ale nijak si to neskrabe. Svedilo to malého?

mamikry
30. zář 2021

@hanydve Nesvedilo, rekla bych, ze o tom ani nevedel.

lv
30. zář 2021

Perioralni ekzem, Bioderma ma na to krem

hanydve
autor
30. zář 2021

@lv a myslíš, že pomůže? Jeden od biodermy už máme myslím že je taky z řady atoderm

lv
1. říj 2021

@hanydve ano, je specialne na to, holky tim trpely obe