Zdravím dámy. Mám na vás dotaz a prosbu. Synovi se udělali pupínky na ruce. Jen tehle pár a nikde jinde. Netuším co to může být nebo z čeho. Teplory žádné, zvire take nemame, na komara se mi to nezda a nikdo jiny v rodine nic nemame. Dr má dovolenou vrací se za 10 dní a její záskok je paní doktorka co by jí být neměla. Nevím jestli čekat na tu naši nebo rychle vyhledat jinou.
mne to prijde jako nohy, ruka, usta. Temer jsem si jista
Jj, presne. Taky me to hned napadlo. Hlidej jeste nozky a kolem pusy. Nekdy byvaji i afty v puse a v krku neco podobneho jako angina. Teploty se muzou pridat pozdeji. A moji synove meli dokonce i vyssi CRP, i kdyz jde o virovy infekt.
Temer jiste je to ruka-noha pusa, meli jsme ji v lete. Na nohou se muze objevit treba druhy den, u nas to mela cela rodina krom me, deti to mely mene a nemely afty, manzel to schytal nejvic. Je to silne infekcni, hodne umyvej desinfekcim mydlem, dusledne oddeluj rucnik,aby ho nepouzil nikdo jiny. Potírej fenistil gelem (proti svedeni) a treba sudocremem
@mewerika o hygienu tolik nejde, je to prudce nakažlivá virová infekce, to stačí, když na něj někdo prsknul. Počkej, jestli se to rozleze, Dcerka měla v létě a asi dva dny měla jen pár pupínků kolem pusy, až poté se jí vysely i na nohou a rukou.
mame to taky... nevite, ven asi nemuzeme, co? k doktorce jsem jen volala a zapomnela se zeptat..teploty uz od vcerejska nema, jen tu vyrazku
Nemohl někde přijít k bleše?