Zdravím, synovi se udělala před několika dny vyrážka, má ji na obličeji, zádech, trochu na rukách a stehnech. Samozřejmě se chystáme k doktorce, jen mne zajímalo, jestli někdo neví, co by to mohlo být. Co se týče obličeje,tam je to nejvíce výrazne a ma to právě na tvářích. Teplotu nemá, sestou nemoc má prodelanou. Že by to byla alergie na praci prášek si nemyslím, v jídle taky nevím o ničem, co by jedl nového. Jsou mu 4 roky. Děkuji za odpověď
@lentilkah to by měl asi i jiné projevy ne? Horečku, bolest hlavy, únava...
Nemusi byt.
neměl něco kyselého? podobnou vyrážku měl syn když snědl větší mnoštví domácí přesnídávky, byla kyselejší.
Jinak vyrážku může způsobovat i streptokok, u toho sice bývá teplota, ale kdo ví? Něbolí ho i v krku? jen takový nápad. Kamrádka právě teď měli anginu a syn byl taky osypaný
dost se tady na konikovi tohle posledni dobou resi - pata nemoc, casto deti nemaji k tomu nic jineho nez vyrazku.. Tato nemoc ted radi ve skolkach a detskych kolektivech
@ladyhacek v krku ho prý nebolí, koukala jsem mu do něj a žádný povlak, nic takového, taky mne to právě napadlo 🤷
@petramana děkuji za odpověď...do školky nechodí, v žádném kontaktu s dětmi jsme teď v týdnu nebyli, ale je možné,že třeba někde v obchodě to čapl, kdo ví...
Pata nemoc?