Vyrážka. Co by to mohlo být?

zuzka955
24. črc 2020

Ahoj holky mám dotaz malý 17 měsíců d es ráno se mu ukázalo na zádech prvně to měl nad krkem a nad zadeckem to pak zmizelo a ukázalo se na bokach a teď takhle Dr. Říkala ze alergie na jidlo ale nedavala sem nic noveho řekla že máme dávat fenistil.. trapi me to nevim co by to mohlo byt😒😒😒

martt
24. črc 2020

Neměnila jsi prasek na prádlo kosmetiku? Potravinová alergie se muze objevit až po nějakém čase. Mne se alergie projevila až po 30 letech co jsem na světě 😀

zuzka955
autor
24. črc 2020

@martt právě že ne taky jsem přemýšlela nad vším 🙄 dala jsem fenistil kapky a teď to zmizelo 🤷‍♀️

jjasmina
24. črc 2020

@martt Taky tak..

martt
24. črc 2020

@zuzka955 pokud to zmizelo po fenistil kapkách tak by to vypadalo opravdu jako alergie. Nějaké ovoce nebo větší množství jahody, rajčata, meruňky broskve neměla. Kamarádce ti dělá i kečup a kyselé okurky.

zuzka955
autor
24. črc 2020

@martt nic takového neměli ale měli po dlouhé době meloun..může to být třeba i s toho?

zelenaesmolda
24. črc 2020

@zuzka955
samozrejme,alergii muzes mit na cokoliv.

zuzka955
autor
25. črc 2020

Dneska se začalo objevovat na břiše 🤷‍♀️

martt
25. črc 2020

@zuzka955 Zkuste jít vylučovací metodou. Je to sice náročné a někdy to trvá dlouho,ale dá se na to přijít. Pište si na papír co přes den ji. Pokud se začala osypavat dopoledne. Zkuste na pár dní vyřadit jídla, které měla. Pokud se jí to ztratí zkuste postupně přidávat jednotlivě a uvidíte po čem se vám znovu osype. U potravinových alergii je někdy složité přijít, která to je.

zuzka955
autor
25. črc 2020

@martt dneska toho snědl málo trochu sunaru a trochu banánů pak sem si všimla že to zase začalo banán předtím neměl takže ja uz vůbec nevim🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

martt
26. črc 2020

@zuzka955 To je divné. Když ji dáte fenistil tak to zmizí? Alergie může být téměř na cokoli. Nějaké zvíře doma máte? Nebo jaké oblečení nosí čistou bavlnu neboi syntetické oblečení? Nemyslím to nijak ve zlém jen se vás snažím nasměrovat čím vším by to mohlo být 🙂. Mám to za sebou že svým synem nám trvalo pul roku než jsne zjistili, že mu nedělá dobře syntetické oblečení a musí mít 100% bavlnu.

zuzka955
autor
26. črc 2020

@martt zvíře máme na zahrade psa vlcaka a obleceni taky me napadlo dneska bavlnene tricko a stejne cely den se osypava prijde mi to horsi a horsi a jeste k tomubod noci teplotx a ryma 🤷‍♀️🤷‍♀️