Ahoj holky mám dotaz malý 17 měsíců d es ráno se mu ukázalo na zádech prvně to měl nad krkem a nad zadeckem to pak zmizelo a ukázalo se na bokach a teď takhle Dr. Říkala ze alergie na jidlo ale nedavala sem nic noveho řekla že máme dávat fenistil.. trapi me to nevim co by to mohlo byt😒😒😒
@zuzka955
samozrejme,alergii muzes mit na cokoliv.
Dneska se začalo objevovat na břiše 🤷♀️
@zuzka955 Zkuste jít vylučovací metodou. Je to sice náročné a někdy to trvá dlouho,ale dá se na to přijít. Pište si na papír co přes den ji. Pokud se začala osypavat dopoledne. Zkuste na pár dní vyřadit jídla, které měla. Pokud se jí to ztratí zkuste postupně přidávat jednotlivě a uvidíte po čem se vám znovu osype. U potravinových alergii je někdy složité přijít, která to je.
@zuzka955 To je divné. Když ji dáte fenistil tak to zmizí? Alergie může být téměř na cokoli. Nějaké zvíře doma máte? Nebo jaké oblečení nosí čistou bavlnu neboi syntetické oblečení? Nemyslím to nijak ve zlém jen se vás snažím nasměrovat čím vším by to mohlo být 🙂. Mám to za sebou že svým synem nám trvalo pul roku než jsne zjistili, že mu nedělá dobře syntetické oblečení a musí mít 100% bavlnu.
Neměnila jsi prasek na prádlo kosmetiku? Potravinová alergie se muze objevit až po nějakém čase. Mne se alergie projevila až po 30 letech co jsem na světě 😀