Ahoj, chtěla bych se zeptat, dcera 8měsíců má flek na ruce pod loktem a dnes jsem si všimla, že i na kolínku se jí začíná asi objevovat, nevíte co by to mohlo být? V pondělí jdem k doktorce.
@natali021
Nemeli jste kliste? Mam stejne starou holcicku a jsme porad venku a uz na nas lezlo nekolik klistat,porad ji strikam proti tomu. Doktorka urcite poradi 😉. Deti maji ruzne vyrazky a pak to odezni,ale radeji at se Dr. podiva 😉
@natali021 Měli jsme skoro to stejné, rozlezlo se to všude😫 Na kožním i jeho dětská, tvrdili, že jde o atopický ekzém ale já tomu nevěřila a přišla na to, že je to kvasinka.
Začla jsem dávat probiotika a koupila jsem mast Fungicid a mazala to ráno a odpo tím a na noc jen zinkovou mastí a malej je bez flíčků za pár dní🙂
Zkoušela jsem mazat na doporučení kde čím, ale nejlépe zabrala Bioderma Atoderm. Údajně slabší forma atopického ekzému.
Děkuju moc, no jsem zvědavá. Malá měla vyrážku přes celá záda když jsme začali s příkrmy, nakomec jsem zjistila, že jí vadil mrkev a teď tohle 🙄 a nevíte z čeho to je ta kvasinka?
@natali021 podle mě je to kvasinka.