Vyrážka. Co by to mohlo být?

natali021
4. čer 2022

Ahoj, chtěla bych se zeptat, dcera 8měsíců má flek na ruce pod loktem a dnes jsem si všimla, že i na kolínku se jí začíná asi objevovat, nevíte co by to mohlo být? V pondělí jdem k doktorce.

werik153
4. čer 2022

@natali021 podle mě je to kvasinka.

angienessi
4. čer 2022

@natali021
Nemeli jste kliste? Mam stejne starou holcicku a jsme porad venku a uz na nas lezlo nekolik klistat,porad ji strikam proti tomu. Doktorka urcite poradi 😉. Deti maji ruzne vyrazky a pak to odezni,ale radeji at se Dr. podiva 😉

terkezz
4. čer 2022

@natali021 Měli jsme skoro to stejné, rozlezlo se to všude😫 Na kožním i jeho dětská, tvrdili, že jde o atopický ekzém ale já tomu nevěřila a přišla na to, že je to kvasinka.
Začla jsem dávat probiotika a koupila jsem mast Fungicid a mazala to ráno a odpo tím a na noc jen zinkovou mastí a malej je bez flíčků za pár dní🙂

terkezz
4. čer 2022

@terkezz “ fungicidin 🤣

michaela666
4. čer 2022

Zkoušela jsem mazat na doporučení kde čím, ale nejlépe zabrala Bioderma Atoderm. Údajně slabší forma atopického ekzému.

cuuza
4. čer 2022

@terkezz Ono atopak často bývá s kvasinkou

natali021
autor
4. čer 2022

Děkuju moc, no jsem zvědavá. Malá měla vyrážku přes celá záda když jsme začali s příkrmy, nakomec jsem zjistila, že jí vadil mrkev a teď tohle 🙄 a nevíte z čeho to je ta kvasinka?