Vyrážka. Alergie na sluníčko nebo pátá nemoc?

nikusa10
7. dub 2024

Ahoj holky
Prosím Vás malá se mi takhle osypala. Včera jsme byli venku a měla osypané nohy a ruce večer. Přes noc to zmizelo jen zůstali takové mapičky. Odpoledne jsme šli ven namazala jsem ji krémem a znova. Nic jí jinak není, žádná rýma, kašel ani teplota. Mohla by to být alergie na sluníčko nebo me napadlo ještě 5 nemoc.

palja
7. dub 2024

@nikusa10 sestra tohle mívala a měla solární alergii na sluníčko. Měla to i na obličeji. Chodila s tím na kožní.
Ale samozřejmě vyrážka může být z čehokoliv, i nějaká ta dětská nemoc.

hasara33
7. dub 2024

@nikusa10 dělá se mi totéž jakmile vylezu na slunce, mám alergii na sluníčku, takže bych se přikláněla k tomu .... svědí to?

nikusa10
autor
7. dub 2024

@hasara33 Nene nesvědí, venku to měla úplně napuchlé tak jsme šli domu. A doma to začalo mizet.

darkwitch
8. dub 2024

Dceři se to teď o víkendu objevilo taky, taky si myslím že to bude alergie na slunce a teď přemýšlím jestli s tím jít k doktorovi

hasara33
8. dub 2024

@nikusa10 to je zvláštní, obvykle to dost nepříjemně svědí 🤔nicméně ono je víc typů těch slunečních alergií 🤷🏼‍♀️ každopádně myslím si i tak, že to bude tohle

nikusa10
autor
8. dub 2024

@darkwitch dnes ji mám doma radsi a už tam nic nemá

nikusa10
autor
8. dub 2024

@hasara33 Nene nesvědí a dr říkala, ze pokud ji to mizí tak to opravdu bude ze sluníčka

ivkasolavova
10. dub 2024

Syn má taky nikdy na to netrpěl a byli jsme u Dr a alergie na slunce ☀️. Dávat teď zodac a nechodit na sluníčko , a žádná zelenina a ovoce mi říkala teď pár dní

nikusa10
autor
10. dub 2024

@darkwitch no my uvidíme teď zase až bude sluníčko