Vykašlávání - sirup. S čím máte nejlepší zkušenost?

1. led 2025

Holky, s čím máte nejlepší zkušenosti na vykašlávání a odhleneni? Syn 12 let, Mucosolvan ani Stop kašel Dr. Weiss nezabral. Děkuji za tipy.

U Dr. jsme byli, poslech i Crp ok. Doporučila ten Mucosolvan

palja
1. led 2025

Hedelix nebo bronchipret

zmrzlinka
1. led 2025

ACC nebo Eromed sáčky.

dundee88
1. led 2025

ACC

petramana
1. led 2025

12 let - urcite bych zkusila erdomed sacky

me_druhe_ja
1. led 2025

Acc nebo erdomed jednoznačně. Tyhle dve si vždy vozím z ČR 😀

petulkadodo
1. led 2025

Erdomed

felis
1. led 2025

Vím, že Ti moje rada nepomůže pro teď, ale třeba na příští rok... dělám si smrkový sirup. Je výborný jednak kdyz kašel začíná, ale taky kdyz se rozjede právě na to vykašlávání. Letos jsem si udělala 4 sklenice a příští rok udělám zas to samé množství. Do alkoholem dezinfikovane zavarovacky střídat vrstvu mladého smrkového jehličí (ty svetle zelene výhonky), na plátky nakrájeného citronu bez slupky a cukru. Dobře to pechuju, na závěr je vždy cukr. Tim jak je tam citron, tak se to zakonzervuje. Nechávám na světle do podzimu, občas to otočím a pak slevam do lahví, které předtím vyvarim a opět dezinfikuju alkoholem. Vydrží nám to celou sezonu. V okamžiku, kdy cítím cokoliv na pruduskach anebo kdyz začne rýma, dávám si 4x denně 2PL. Většinou je do 2-3 dnů klid a nic se nerozjede.
Smrku to neublíží, stále jich tam dost zbyde, aby mohl růst.

felis
1. led 2025

@me_druhe_ja ACC je super.

korin
1. led 2025

Erdomed.

mikky20
3. led 2025

Moje děti do žádný Sirup nevezmou - 2,5 a 5 let, léčíme jen tímhle. Malá měla zánět průdušek na který dostala antibiotika, ale nebylo prostě možné to do ní dostat, objednala jsem tohle a za 4 dny od užívání byla o hodně lepší, po 6 dnech zdravá.👍https://www.mishell.cz/kaslik-tymianova-mast-50ml/

elesse
3. led 2025

Tymianova mast od medarka. Mucosolvan je akorat vyhazovani penez