Pěkný večer, rozepisovat se, nemá příliš význam... ale moje drahá dcera zřejmě naznala, že se o prázdninách nadměrně nudím, tak mi přivezla z tábora několik nevítaných hostů ve vlasech. Už jsem za různé přípravky od gelu, přes sprej a šampóny zchudla bohužel jen na bankovním účtu přes tisícovku, zkoušela těm nevyklubaným potvorám zatopit a prežehlit jim záda a stejně se jich nemůžeme zbavit. Každý den měním povlečení, točím ty zběhlé mrchy v pračce a dorážím je v sušičce a nic... Všiváci odolávají a dílčí bitvy zatím vyhrávají. Má otázka tedy jasná, co Vám prosím 100% zabralo. Děkuji 🍀
Tak 14 dní zpátky tady byla diskuze, tak zkus mrknout.
U mě - ob den zábal slivovice +olej, na dvě hodiny pod igelit (jestli dítě je schopno to vydržet), veškeré ložní věci + plyšáky apod. jsem dávala na 48 "do karantény" pak to protočila. Povlaky na polštáře jsem prala denně, ale ostatní jen takto, ony celkem rychle umřou hlady.
nebo zábal olej+alpa (nemusí být slivovice), ideálně ještě k tomu trochu teatree oil
Psí šampón a to jsem se jich v dětství nemohla zbavit, dokonce mi máma namáčela vlasy do vody se savem a stejně to přežili.
Kouzelný všiváček.Pak nechat ložní prádlo 24 hodin někde bokem(garáž,balkón)pak až vyprat.Ty mrchy přežijou jak pračku tak sušičku.Ideálně dát do karantény i plyšáky,polštářky.Já pro svůj klid vyluxovala matrace.