Hezky vecer, prosim o radu. Nemate nekdo odkaz na video nebo treba nejaky popis cviku Vojtovky, kde se tlaci na bod mezi zebry smerem k protilehlemu raminku?
Kdo cvicil, tak urcite vite, ktery cvik myslim..🙂
Cvicim od tohoto tydne s jednou z mych trimesicncich dvojcecich holcicek, ale nejsem si jista, zda spravne.
Kdyz jsem si to zkousela na rehabilitaci, fyzioterapeutka rikala, ze to delam dobre, mala u toho teda vrestela, mela zvednute nozky a lehce se snazila hlavou otocit.
Ted mi mala zvedne sice ty nohy k brisku, ale hlavu vetsinou neotoci, a casto ani nebreci.
Ted o vikendu se na rehabku nedovolam a ke vsemu nemuzu na netu tento cvik najit..
Poradite prosim?Mala ma uz slehlou hlavu, tak nechci otalet..Dekuji
@evca_w ahoj, se synem jsme take přibližně od tří měsíců cvičila, ale tento cvik natočený nemám a nějak si teď nedokážu vzpomenout jak nam to fizio říkala. Nám se z tohodle po několika měsících vyklubalo podezření na KISS syndrom. Ja bych ti poradila vyhledat osteopata a to co nejdříve, aby se na malou podíval.
Mám natočenou nejlepší paní Vallovou, jak to cvičí se synem. Kdyžtak mi hoďte mail do SZ pošlu video
@me_druhe_ja moc diky, pisu sz!
@me_druhe_ja Hezký den, mohla bych také poprosit to video 😊
@me_druhe_ja Dobrý den, můžu taky poprosit o video?
@niki1107 jj bohužel to nešlo, bylo to velký. :( A teď už to mám i smazany.
Pěkný večer, měla jsem cvik, že dlaní jsem tlačila mezi žebra a druhou rukou jsem hlavičku směřovala směrem k sobě, tohle myslíte? Malá mi u toho málo kdy brečela, důležité jsou ty nožičky hore a bříško se jakoby "krabatí" naskakují ty svaly. Ale fyzio. říkala vždycky hlavičku směřovat druhou rukou 🙂