Ahoj, právě mi u 7 měsíčního chlapečka zjistili vodní kýlu. Měl někdo? Bylo vše ok? Jsem z toho celkem nervózní.. děkuji
@nataliere15 ano, syn měl hydrokelu od narození, do roka by se měla vstřebat, u nás to cca tak nějak proběhlo
@evellin123 ano hydrokela. No varlata má v pohodě. Ma to nahore pod koulema. Nevím jak lépe to vysvětlit 😁
Syn mel oboustranou, muselo byt reseno operativne. Od te doby bez problemu.
@nataliere15 jo tak to máte to samé a přesně nám to taky do roka a půl samo zmizelo,dětská lékařka nám dala doporučení ,takže jsme chodili každý půl rok na kontrolu do nemocnice a teď v roce a půl se to samo urovnalo . Co mi říkala přímo paní doktorka v nemocnici,kluci to mívají hodně a spousta dětských lékařek to v tak raném věku prý ani neřeší ,takže za mě máš pozornou doktorku a buď ráda 😉určitě se nemusíš bat, naše miláčky to vůbec nebolí spíš nás maminky to na pohled děsí ,ale opravdu to není nic vážného ,sice mi taky říkali ,kdyby to do těch třech let nezmizelo ,dá se to pak řešit operaci ,ale to se opravdu stává málokdy 😉
@evellin123 přišel na to doktor v Chorvatsku. Dovolenou jsme si místo na plazi užili v nemocnici. A dneska jsem to vše oblítavala v Česku. Když jsem to řekla doktorce tak koukala jak puk, ze si toho nikdy nevšimla. Potom to v nemocnici potvrdili. Bála jsem se, aby to nebyla triselna.
@nataliere15 no tak to je mazec 🤔nám to právě řekla naše dětská pediatrička.
@nataliere15 ahoj, nám to zjistili už ve dvou měsících myslíš hydrokelu u varlat?