Vitamíny na imunitu. S jakými máte zkušensot?

teligo
13. srp 2021

Ahoj 🙂 chci se zeptat, jestli někdo nemáte dobrou zkušenost s nějakými vitamíny pro děti. Dcera teď nastupuje do školky a tak bych ji chtěla něco pořídit. Četla jsem o hlivě, sirupum od justu aj. Ale zajímají mne spíše osobní zkušenosti. Klidně i dražší.
Díky!

orisek56
13. srp 2021

Imunoglukan, ale je potřeba ho brát dlouhodobě. Těsně po nemoci se mi osvědčil multisanostol, pomáhá při avitaminoze. Doporučil pediatr.

adula000
13. srp 2021

U nás zabraly jedině probiotika. Od té doby co je syn bere (ne tedy úplně pravidelně a ne úplně v kuse) tak nebyl nemocný.

lida9
13. srp 2021

ja myslim, ze ty deti cpu probiotiky/vitaminy/rakytnikem ( ne vsechno naraz) a dalsim tak max pro svuj dobry pocit... skolkove dite to stejne odmarodi jakmile do kolektivu nekdo neco dotahne😀 jedine kdy nam fakt vydrzel bez nemoci dlouho bylo obdobi, kdy jsme v zari odjeli k mori a pak chodili do solne jeskyne, to onemocnel az nekdy v prosinci, takze 3 mesice byl v pohode🙂)

adula000
13. srp 2021

@lida9 syn první rok byl taky nemocný opravdu často, a to předtím než nastoupil do školky, byl nemocný možná 2x. Každým rokem se to zlepšovalo, předposlední rok byl nemocný 2x ve školce, poslední rok ani jednou.

mamikry
13. srp 2021

@teligo Taky davame Imunoglukam a probiotika. Deti sice rymickovaly, tomu se vyhnout neda, ale byly z toho za chvilku venku. Poridili jsme jeste detsky inhalator, takze letos budou i preventivne inhalovat. Chvalu jsem slysela i na kolostrum, ale zkusenost nemam.