Ahoj holky. Mam dotaz. Malej dostal vigatol kapky uz v nemocnici v HK . Narodil se o mesic driv takze mu je zacali podavat hned od narozeni. Kdyz mel moje mliko cca 14 tak kakal krasne a nekolikrat denne. Pak jsem o mliko prisla a musela jsem teda davat UM . Vyzkouseli jsme snad 5tero mlik vsechny mozny vychytavky a kakani porad hruza a des. Az me napadlo co kdyz to dela ten vigantol. Na netu jsem se docetla ze muze zpusobovat zacpu. A proto se ptam. Mate nektera zkusenost ze po tom melo vase ditko zacpu ???
To nebude po tom některé děti hold mají s tím problém moje první dcera taky nela vyzkoušely jsme vše možné a po 3 měsících jak se víc hýbala to bylo lepší
Malé děti většinou špatně strebavaji laktózu , a to může být problém , malá měla taky problémy začala jsem dávat BEBU LACTOSE FREE a byl klid 🙂
@dyechampion zkousime . A porad vysledek stejny :(
@dyechampion my mame hipp combiotik a proste nic.
@kacka2111 zrovna ten combiotik nam sedi. no hele zkus treba misto vigantolu davat jameison baby d..my meli predepsany vigantol, jenze v lekarne nam rekli ze uz se prestava vyrabet (???) a tak nam doktor dal misto toho Jameisona
Vigantol to delat muze... Zkusila bych jine kapky... Ale některa mimca problem s kakanim maji... U male jsem musela rourkovat jinak to neslo... Az s prikrmy se to zacalo lepsit a to ovocnymi
@kacka2111 měli jsme stejný problém. Malý tlačil a nemohl se vykakat a když se mu to povedlo, měl to hrozně tvrdé. Dávali jsme Hipp combiotik. Volala jsem doktorce co s tím, protože už jsem byla zoufalá a řekla mi, ať koupíme Hipp comfort. Je to mlíčko na kolíků, zácpu a má snížený obsah laktózy. Od té doby kaká rozhodně snadněji. Jen tohle mlíčko většinou seženeš v lékárně.
@marky125 dekuju. Ja uz hipp nechci ani videt rozjeli se nam po nem takove bolesti briska a prdiky ze mam na tu znacku vztek. Vim ze kazdemu sedi neco jineho a znacka za to nemuze ale ...!! vracim se k sunaru premium ten nam sedel nejlip. Snad se kakani srovna az bude vic pohybu a po vysazeni toho vigantolu. + zkusila jsem koneneckou vodu a taky hodne blby. :((( Nam vyhovuje jen prevarena. Proste vazne kazde mimco je jine.
@kacka2111 ja si myslim ze je to spis to zkouseni nekolika mlek
Ale zeptej se doktora jestli muzete vigantol vymenit za neco jineho. My mame Jameison Baby D+kojeni+UM Hipp a naprosta pohoda