Ahoj,
malého teď hrozně trápí zuby, dávám mu na spaní analgetika, ale už 4 den, jinak je chudák furt vzhůru.
Slyšela jsem chválu na tyto homeopetika. Jsou fakt tak dobré? Pomohly někomu z vás?
Díky.
@sim244 pribalovy letak je k nahlednuti na internetu. https://www.viburcol.cz/
u nas zabira zhruba po pul hodince.. a do rána klid... ovsem pediatra mi rikala ze cipky max 3-4dny kvuli tomu ze to drazdi střevo.. je fakt ze me by se to taky nelibilo 🙂
U nas taky zabral, ač mam vůči homeo trochu rezervu tak Viburcol je fakt skvelej.
Nam pomahaly na zuby velmi dobre. Vzdy stacila jedna tabletka pred vecernim spanim, a minimalne prvni pulku noci byl klid. Pak uz jsem nedavala, protoze jsem obecne nechtela podavani jakychkoliv pripravku prehanet. Ale pokud je to u vas tak zle, ze musis davat leky, rozhodne bych Viburcol zkusila.
Je to fakt individuální... První dceři vůbec nepomáhal - ani nic jiného. Druhé dceři jsem párkrát dala a ulevil ji moc. Dávala jsem na spaní. A druhé taky moc pomáhal calgel.
Viburcol jsem dávala vždy jako první možnost, právě kvůli tomu, že je to homeopatikum. I po očkování. Doporučil nám ho sám pediatr. Zuby potrápí, ono nejvíc to bolí vleže. :/ Doporučuji dál calgel, masírovat takovým tím kartáčem na prst, dcera si nejraději ulevovala tím, že mi ten prst v tom náprstku okusovala. Jsou i přírodní olejíčky, které se dají natírat do tváří, ale na ty měla malá reakci kožní, takže to jsme vynechaly.
vibrucol nam zabira skvele 😉 jen taky nejsou dobre brat furt jelikož to jsou čípky.. mame i oralni homeopatika ale ty nam nepomahaji tak dobre