Velmi pomalý růst vlasů u holčičky

komanka
10. říj 2017

Ahoj holky, chci se zeptat, zda máte některá doma holčičku, které velmi pomalu rostou vlásky? Mám dcerku 4,5 roku a je stále na kluka :( Respektive vlásky nad ramena, chmýříčko, stříhaná dvakrát, trošku jí možná zhoustly, ale jinak prostě nerostou. Ona je z toho nešťastná, protože je taková jediná ve školce a já sama mám dlouhé vlasy a stále se mě na to ptá, kdy už jí také narostou :( Můžu s tím vůbec něco dělat a podpořit růst? Děkuji moc všem.

konidana
10. říj 2017

@komanka Ne. Leda pořád zastřihovat. Dceři také vlasy moc nerostly. holčičky ve dvou letech vlasy na ramena, ona ve 4 měla pár cm. Prosadila si v 8 letech, že už nechce stříhat, že chce dlouhé vlasy - narostly jí za rok na ramena. Jo a v tu dobu opakovaně začala nosit ze školy vši 😅 Jako furt chce dlouhý vlasy, ale prostě má smůlu - už je zase nakrátko a musím, říct, že to ostříhání vlasům velmi prospělo 🙂

komanka
autor
11. říj 2017

Moc díky za odpověď, asi jsem to tušila, že s tím nic moc nenadělám :D Je mi to ale líto kvůli dceři, ve školce má samé vlasatice :D

kessien
3. říj 2018

Já nevím jestli malé děti můžou ale zkuste biosil ten hodně podporuje vlásky a říká se,že často kartáčovat na prokrvení pokožky hlavy a lepšího růstu 😉

petronelka20
4. říj 2018

Dceri taky rostou pomalu vlasy, nechavame ji strihat tak 1 az 2x do roka (opravdu jen konecky, tak 2-3cm) takze ma stale stejnou delku. Jinak celkem si chvali biolis, ten se snad muze od 3.let.