Ahojte baby ked som dnes išla dcerku kupať našla jej na ľavom kolienku veľký červený fľak. Čo to je? Ako mám to vyliečiť?
Ahoj a je to jako když zatvrdlý červený flek, taková suchá kůže, na dotek drsná? To má malá taky teď je to z přechlórované vody, pokud je to teda to stejný co máme my. Já to mazala cannadermem - protože náš doktor nám dal hormonální kortikosteroidy a to jsem rozhodně na malou mazat nehodlala - ten nám zabral, ale za 3 dny to bylo zpět a teď to mažem 13% petroleem smíchaným s lékařskou vazelínou a pomalu je to lepší a nerozlízá se to, ale úplně to prý zmizí až začne malá chodit na sluníčko a přestanou tolik chlórovat vodu.
@janocka951 este to moze byt hemangiom, mojmu malemu sa spravil tiez asi v tyzdni-dvoch... idealne ist k detskej lekarke,nech ta posle ku koznej...radsej to nepodcenuj,lepsie zbytocna navsteva ako prist neskoro
@simonceli ahoj je to presne také ako to opysujes. Skusim jej dat na to masticku a uvidimme ci to do zajtra zmyzne 🙂
@martinex no to mas pravdu 🙂
@janocka951 to se ti ještě rozleze, ale je pravda, že to chce mazat něčím hooodně mastným a třeba 2x denně. Malá to má na rukách a na nohách naštěstí.... nám to zmizelo s tím cannadermem,ale teda pak se to zase vrátilo a rozlízá se to a mízí, ale nikdy to úplně nezmizelo po 2 měsících mazání cannadermem, mi už na to ani nereagovala, tak jsme měnili tu mast. Zkusila bych ještě zinkovou mast. Hlavně to nemaž kotikoidama, protože jak přestaneš, tak se to rozleze a ještě mnohem víc. A vůbec je to humus ty kortikoidy.
@simonceli o.k. zajtra pojdem do lekarne nieco vybrat 🙂.
@janocka951 my máme přesně tento http://www.uzamku.weblekarna.cz/shop.php?action... a koupili jsme ho v obchodě s bylinkami, ale měla bys ho dostat určitě i v lékárně. Jo a kdyby ti dávali Imazol, tak ten nám nezabral.
@simonceli Presne tento mam doma. Idem jej ho namazat 🙂. Dakujem 😉
@janocka951 není za co
@janocka951 ahoj, treba ist hned k lekarke a nasledne ku koznej, ja naozaj nechcem plasit, neviem ani ako to vyzera u nej, no ja som mala pred 4 rokmi na stehne - ustipol ma komar,ktory ustipol aj cloveka s boreliozou a preniesol to na mna, bola som uz v 2.stadiu - keby som prisla neskor, bolo by to zrejme skoncilo velmi zle