Zdravím,
od doby co máme příkrmy cca 3 měsíce , trpí prcek na zácpu. Tlačí tvrdé bobky. Jak králík. Dává mu to dost zabrat, tlačí a je celý rudý chudinka.. Dáváme laktobacílky od Swissu.
K tomu dost pije heřmánkový čaj. Přesnídávky dávám hrušku a švestku.
Když dám švestkovou šťávu, tak se krásně vykaká bez námahy a tlačení, ale přeci nemohu dávat každý den švestkovou šťávu??! To už pak nebude chtít nic jiného.
Přemýšlela jsem ještě nad vlákninou od Top Natur co se přidává do jídla nebo pití.. ale už fakt nevím jak mu ulevit dlouhodoběji.
K příkrmům má UM kozí - to by mělo právě být na zácpu nejlepší..
Olej do příkrmů dáváš?
@monniculik03 ano , mě se tomu taky nechce věřit.. rourka není potřeba, on to vytlačí, ale je to tvrdé
@uzivatelkapetra ano dávám lžičku… dělám všechno, co jsem kde dočetla o zácpách.. ještě mě napadla ta vláknina..
A doktor nic neporadil ? Já se omlouvám, že se ptám tak blbě, ale my máme super doktorku, která hned řeší, posílá na další vyšetření atd.
Bohužel ne, nic jiného než už děláme , neporadil. Já hledám dlouhodobé řešení, to, že se mi vykadí po švestkové šťávě je super, ale nemůžu jí dávat každý den
Zkus vysadit heřmánek.
jako podle mne toho delate hodne, az se mi to nechce verit ze maly ma furt zacpu. konzultovali jste to s dr.? alespon rourkou nebo teplomerem je dobre pomoci.