Je tady někdo na povídání, kdo je také s dítětem v nemocnici? 🙁
@geraltinka my máme zánět ledvin 🙁 už podruhé poprvé ho měla malá ve 2 týdnech a teď znovu v 9 měsících 🙁
Tak přeji brzké uzdravení. My byli taky před 14 dny s podezřením na zánět ledvin, ale nic nezjistili. Malá měla horečky a vysoké crp, ale stěžovala si na bolest při přebalování, jenže to asi bylo jen tím, že nechtěla přebalovat. A vy máte teda trable hodně brzo, je maličká. Jak to malá zvládá a hlavně ty?
@zdenamol malá naštěstí dobře jen ji asi hodně zavodnili jak je chudera otekla. Ale konečně nemáme horečky. My právě byli ve středu u dětské a dala nám atb s tím, že v moči nic moc není no a v sobotu už jsme jeli. Pro mě je to náročné i skrz to, že mám staršího syna doma, který je na mě hodně upnuty. 🙁
No to věřím. Malá byla taky dva dny na kapačkách. Ale nás mudr poslala skrz to, že ji chtěla brát krev a byla už dehydratovaná, netekla krev. Nakonec v nemocnici nedostala ani atb a přešlo to samo, ale závěr se neví i po všech vyšetřeních. Držím palce. Teď je blbé, že ani návštěvy nejsou povolené. Chlapeček bude smutný, ale zase věřím, že to překoná a třeba se i malinko změní, že nebude tak závislý. Ale těžko říct, snad tatínek, babičky pomůžou ho zabavit, aby měl čas na jiné myšlenky .
@zdenamol je to hrozné chvilkama mám pocit i já že to tady nezvládnu
🙁
Určitě zvládneš, ale chápu to. Trpíš za děti a pak si citlivější. Je to tam i dlouhý a je čas přemýšlet. Ale zkus odpočívat a vyspat se. Přeji ať to uteče a už jste brzo doma.
@zdenamol moc děkujeme
To s vámi soucítím, dcera byla se zánětem ledvin v nemocnici už čtyřikrát(v 6.,8.,10.a 11.měsíci),kdyz ho měla popáté, tak naštěstí se lecila jen doma. Ty hospitalizace se podepsaly na mé i mužově psychice, při každé teplotě už šílím, abychom zas neskoncili v nemocnici.
My jdeme zitra..😥😥
@ninolleta přesně tak jsme na tom i my 🙁
@gabtom11 jakto? :(
@alinka1993 boulicka neznameho puvodu a musi rychle ven. 🤷♀️
@gabtom11 jejda tak držím pěsti ať je vše v pořádku 🍀🍀🍀
@alinka1993 diky, ten strach je strasnej. To si snad nikdo kdo to nezazil neumi ani predstavit.
@gabtom11 to věřím, ale určitě to všechno dobře dopadne 😊🍀posílám moc sil 🍀🍀
Je to opravdu o nervy, když musí dítě do nemocnice. Pro mě tam bylo ale nejhorší, že dceři museli zavádět kanylu do žíly, kterou jí pak dávali atb. Jenže dospelemu vydrží v ruce třeba čtyři dny, jenže dceři dávali každý den novou, poněvadž byl furt nějaký problém. Bylo pro mě doslova k uzoufani, když jí v 11 v noci vzbudili a vzali si ji, že jí tu kanylu zas musí vymenit, protože se ucpala, nechci na to už ani myslet...
@gabtom11 tak jak to zvládáte? 🙂
Já jsem byla s malým týden, když mu bylo 2,5 měsíce. Epilepsie. Nemocnice holt příjemná nikdy nebude. Ale brouček je od prvních dnů zvyklej na doktory a milióny vyšetření a odběru krve, že zvlada všechno úžasně. 🙂
@alinka1993 pustili nas pred operaci domu a rano v u tam mame byt. V osm jde na zakrok. 🤷♀️🤷♀️
@alinka1993 ja byla před měsícem, vystřídaly se mi obě deti s rotaviry.