Užívání Enticonu, máte zkušenosti?

ivuska1986
13. led 2018

Ahojky holky, kojime a ve trech mesicich jsme přestali pravidelně kadit a od té doby nás trápí každý večer prdiky, rveme a rveme. Espumisan moc nezabírá, laktacni mi doporučila enticon, máte nekdo zkušenost?Díky

penny87
13. led 2018

Ano, davala jsem na doporuceni od cca 2 mesicu a nemuzu si vynachvalit. Espumisan a jine meli snad jeste zhorsujici ucinky, ale enticon nas zachranil. Doporucuju!

normalnimatka
13. led 2018

já doporučuju probiotika(laktobacily). úplně nevim, tohle j emožná něco podobnýho..

monaluza
13. led 2018

https://www.modrykonik.cz/forum/modry-konik-testuje/vase-zkusenosti-s-enticon/

(A pardon, ale to mnozne cislo zni strasne, to jako vy - matka - rvete a pddite kazdy vecer taky? 😉)

ivuska1986
autor
14. led 2018

@monaluza myslim, ze jsem se ptala, zdali máte zkušenosti s enticonem, na Vaše "vtipny" poznámky fakt zvědavá nejsem

ivuska1986
autor
14. led 2018

@penny87 moc děkuju

fyii
15. led 2018

@ivuska1986 ahoj my ho meli nekolikrat, nemuzu rict, ze bych pozorovala zazracne ucinky. Kazdopadne Espumisan byl snad nejhorsi ten nefungoval vubec. Trosku lepsi byl Infacol, ald asi nejlepsi byl Babycalm fenyklove kapky ten fungoval nejlepe. Je psano asi od 6 tydnu, ale doktorka mu ve 4. tydnech rekla, ze ho muzu davat. Situace se u nas zlepsila az kolem 5 mesice.. kupovala jsem ty kapky snad na kila, ale co muze clovek delat. Zkus mimcu koupit ohrivaci polstarek a davej ho na brisko to u nas bylo celkem ucinne...pak vzdycky usnul

ivuska1986
autor
15. led 2018

@fyii vsechno jsem zkusila polstarek s pecickama, infacol, babycalm, espumissan, ja beru emulips,nas zacaly prdiky trapit az ve trech měsících. Dva dny uzivame enticon a je klid, úplně jiny miminko, hlavně večer to je parada, tak snad to vydrží👍