Už jsem bezradná. Jsme snad prokletí?😁

25. črc 2024

Krásný den.
Musím se spíše asi vypovídat a najít možná nějakou radu, jak z toho koloběhu ven.

Od půlky června jsme děti na stridacku nahromadě. Člověk by si rekl, že v létě tolik bacilů nelítá, ale i tak si nás našli vždycky.

Začalo to 3 týdenním kaslem u dětí, zjištěny stroptokok. Nasazeny antibiotika. Takže měsíc nemocni. Potom dostali oba sedmou nemoc- horečky a afty úplně vsude. Trvalo to týden.
Po týdnu a půl mám já angínu a antibiotiky. 4. Srpna máme odlítat na dovolenou a dnes ráno zacal malý kašlat. Trošku. Dcera už pres týden bojuje s bolestmi břicha, jenže se nemůže zjistit proč. Už jsem úplně v depresích jestli vůbec odletíme. Doktorka nám doporucila moře na ten jejich neustále vracející se kašel, tak jsme ho zabookovali a bylo by nám líto vyhodit velkou část peněz oknem a nedopřát dětem dovču na kterou se těší.

Dávám jim probiotika od Dr. max a Glukánek.
Sama užívám probiotika.

Znáte jeste něco zaručeného, čím jim zvýšit imunitu? Možná nám všem i dospělým?

Děkuji 🥺.

jancazao
25. črc 2024

Mám zkušenost, byli jsme všichni věčně na hromadě, dokud jsem žila s manželem v toxickém vztahu.
Samozřejmě to u vás tak nemusí být, ale spoustu nemocí ovlivňuje psychika, tak se zkus zamyslet, jestli se u vás něco neděje.
Budu držet palce, ať se dovolená vydaří 🍀

levandule_k
25. črc 2024

Zkusila bych nasadit céčko v lipozomální formě. Probiotika bych brala dál.

Na bolest břicha heřmánkový čaj. Pokud dr. nemůže zjistit proč, může to být i ze stresu.

Psychika dělá hodně, teď jsi vystresovaná z té řady nemocí a jsi v nervu, aby to dobře dopadlo. Zkus to nějak zpracovat, ale ne potlačit v sobě emoce.

adelisss
25. črc 2024

Snažím se teď v létě ládovat všechny doma čerstvým sezónním ovocem a zeleninou. Chodíme i do lesa sbírat borůvky, maliny, ostružiny,... Otužujeme se celoročně. V létě teda voda v přehradách už bývá teplá, ale třeba horský potok osvěží hodně.
Dobrý nakopávač imunity je třeba i kozí kolostrum.

goldenova
25. črc 2024

No, tahat sem toxický vztah, když vaše zdravotní problémy trvají od půlky června, je lehce nadsazené. Viděla bych to spíš na rozbouranou mikroflóru a imunitu "díky" antibiotikům a teploty, které klesají a stoupají o 10 stupňů, plus klimatizace, taky určitě nepomáhají. Pokud dcera má nějaký virus, většinou to chytnu i já. Takže ne prokletí, ale prozaický přenos🙂 Samozřejmě pokud se stresujete, jestli pojedete na dovolenou, ještě víc si tím imunitní systém oslabujete (nadledvinky produkují kortizol) a o to víc jste vy, potažmo i děti náchylnější něco chytnout, protože imunitní systém pak má slabší reakci. Takže hlavně klid, někdy to tak prostě je. Já jsem vděčná i za to, že dcera není nemocná tři týdny.

eldoradoh
25. črc 2024

hlíva ústřičná v kapslích a vitamin C

sfet
25. črc 2024

Tak nám pomohl Imunoglukan, rybí tuk. taky Bactoral zabírá, jak cítím škrabání v krku a na angíny celkem trpím, dám jednou denně před spaním, pak už nic nejím a nepiju a do 2 dnů je mi o dost lépe, taky Streptokill jako první pomoc je dobrý. Lichořeřišnice je dobrá taky, na stroptokoky úplná topka. A pak vitamíny na klid a pohoda. Já vím, že je to těžký, ale zažila jsem. Celý duben a kveten jsem byla na střídačku se synem na hromadě. Venku začínalo jaro, hezky, vše kvitlo, slunce svítilo a já když to nebyla horečka, tak angína, když ne angína, tak nosohltan, když já zdravá tak syn pátá nemoc. Neboj, bude líp, je to je přechodné a to moře a slaná voda může jen pomoct na imunitu.