Dobrý den,moja 5 ročná holka mala před 2 týždňami
úraz spadla z kola a zarazila si zub dozadu a hneď sa vytvoril nad zubom vacek,ktorý je tam doposiaľ.
Po úraze sme nešli k zubárovi, ale je mi divné, že ten zubní vacek je tam stále.co by ste mi odporučili,žeby zmizol?
Ďakujem.
Někdo (dítě, 5 let) si při nehodě zarazí zub dozadu. Udělá se tam ihned váček. A dospělý (zákonný zástupce dítěte) s ním nejde k zubaři. Ale na internetovém foru se ptá, co by lidé doporučili, aby váček zmizel. 😳 To je snad vtip, ne?
Doporučení je jediné, jít k zubaři. 🤦🏻♀️
Zub pujde ven, je treba jit k zubari. Meli jsme stejnou zkusenost.
@te_reza mimochodom som zdravotník a mam okolí ľudí ktorý majú viac detí a už oveľa a staršie a bolo mi zdelené,že u tých mliečnych zubov. To sa hneď nemusí řešit.Ked aj iné zuby sa hybaju fyziologický .
My sme tých doktorov pochodili s inými vecami,ale keď až tak nie je to akútne tak k nemu nebežíme.
Jdi s ni k zubari, nechápu na co jako cekas. Až dostane z toho váčku zánět? Vis jak to musí bolet? By snad měla byt automatika, když má dítě úraz takové povahy, tak s nim dojdu k zubari.
Já si někdy říkám, že to je tu samý troll, to jinak není možné😅 děcko má 14 dní váček u zubu po úrazu a namísto doktora a kontroly, budeme hledat řešení u amatérů na webu. A ještě zdravotník.
@ankaska Doporučuju jít k zubaři.