Úraz hlavy v družině. Jet raději k lékaři?

valkyra7129
3. čer 2024

Dneska přišel můj 9ti letý syn ze školy a řekl, že v družině dělal na dětském hřišti stojky a špatně dopadl na hlavu a na minutu nedokázal nic říct. Když jsem ho vyzvedavala nikdo mi nic neřekl ani za mnou nikdo nepřišel a neoznamil mi to. Synovi nic není je v pořádku jen je trochu unavený a bolí ho hlava. Nevím jestli s ním jet na pohotovost nebo zítra k doktorce? Setkal se někdo s tímto? Mám se bát, že se mu může něco v noci stát?

maja050812
3. čer 2024

@valkyra7129 určitě bych jela na pohotovost a na nic nečekala. Dcera v druzine také spadla na hlavu u nás ale hned volali ze školy takže jsem neváhala ani sekundu okamžitě jsem pro ni jela a směr nemocnice. Radši pojedu 10krat zbytečne než jednou pozdě. Také se cítila dobre a nic ji nebolelo ale chtela jsem mit jistotu.

lencaa11
3. čer 2024

@valkyra7129 vzala bych dítě k lékaři hned pokud tam byl nějaký úraz hlavy

maja050812
3. čer 2024

@valkyra7129 měla jste se hned zeptat kdo měl dozor. Chápu ale ze na prvním místě byl syn a chtela jste se ujistit jak se cítí. Pohotovost a pro jistotu bych ho nechala par dni doma. Držím palce at je v pořádku 🍀🙏

kakba
3. čer 2024

@maja050812 nevime co syn delal, kde byl, dozor to nemusel videt, jestli nikomu nic nerekl.