Maminky zdravím. Jsem maminkou skoro čtyřměsíčního miminka........od narození je na UM, nyní na Nutrilonu Profutura. Můj dotaz zní......asi tři dny mi začalo ublinkávat, víc jak kdykoliv předtím a má bolení břicha......kroutí se a je nevrlá......čaj pije pytlíkový fenyklový, ale né silný........váha ve 3 měsících byla 4600 g. Je to takový chroustík, ale trápí mě to ublinkávání......stolice žlutá, snad je to normální........myslíte, že to může být stále tříměsíčního kolika?
Ublinkává i po čaji.......myslíte, že je lepší nabízet holou vodu?
Od narození jsem dávala do lahve Espusmisan, myslím, že někdy pomohl, někdy ne..........na týden jsem ho vysadila a změnia na Bio Gaiu.......a mám podezření, že po tomto vysazení, změnou to vše začalo.........tak jsem se dnes vrátila k Espumisanu a uvidíme...........myslíte, že ublikávání může být alergie na laktozu? Děkuji vám za postřehy..........
a myslíte, že ublinkávání je i ve skoro čtyřech měsících normální??
Těžko říct, možná jí přestal sedět Nutrilon...zas ale kdyby jí bylo nějak blbě, tak by flašku asi odmítala. Nevím, no. Jinak na to břicho zkus ten baby calm, já se bez něho nehla ani na krok do půl roku.
Ublinkavat muze prave z Nutrilonu, chce to vyzkouset co sedne lip. Ja davam Nutrilon Pronutra redeny s Nutrilonem proti ublinkavani. Ale urcite nedavat jen Nutrilon proti ublinkavani, protoze v brisku tak zhoustne, ze je z toho potom boleni. 🙂
A nema reflux? Existuje aj tichy, nemusi grckat prudom. Moj drobcek ho mal. Ublinkaval len po troske a vo vodorovnej polohe mu nebolo dobre, lebo sa mu mliecko vracalo. Presli sme na AR mliecko a bolo mu podstatne lepsie. Po ukoncenom 6 mesiaci sme plynulo presli na um amilk a vsetko ok
Malému na bříško pomáhal nejvíc Baby Calm, jinak byl i hodně blicí, ale to už od narození, na to mu pomohl NUTRILON AR, ublinkl si i tak, ale podstatně míň. Blití se mu upravilo až nějak kolem 9 měsíce.