Ahoj 🙂
mam 10,5 mesicni holcicku.Druhy den ji trapi kasel.Myslite, ze ji muzu potrit hrudnicek tymianovou masti od Just? Popripade co pouzivate vy? Dekuju moc!
muzes pidi mnozstvi na hrudnicek, zada a pripadne krk, jinak je mozne i delat olejove zabaly, ktere prohrejou hrudnicek
@agar aha dobre, diky moc.Po koupani ji tedy namazu klasicky kremem a pak dam tymianku.
@kackakastanka dekuju!
Mazala jsem dceři uz ve dvou měsících při prvni ryme. Trosku ma hrudnicek a plosky nohou. Nekdy mazneme ikdyz rýmu nema,ma uz to spojené s večerním koupanim😉
@rufiana Ja to dnes vecer taky vyzkousela, tak uvidim.Diky moc! 🙂
A jeste jeden dotaz..🙂 chodite s prckama ven, kdyz maji kasel a jsou bez teploty? Aspon treba nejakou kratsi prochazku?
me doktorka rekla, ze pokud je prcek dva dny bez teploty, mohu ven na primerene dlouhou prochazku, takze bych sla, pomuze to i sliznicim v otuzilosti...🙂
@kackakastanka A kdyz mela mala vcera i dnes rano 37 a po zbytek dne bez teploty, vysmradila byste ji zitra chvili venku? 🙂
@z_u_z_a_n_a_1988 zuzko, klidne mi tykej, na koniku je pravidlo, ze si tykame..., ale k tve otazce, nejsem lekar, resila bych to pocitove, ale tech 37 mela v zadecku po odectu, nebo pred odectem..., sla bych mozna na deset, dvacet minut, ale nevim, zda to stoji za to oblekani...to uz spise pockej, az bude opravdu bez teplot a zdrava...
@kackakastanka ja vetsinou tykam, ale uz jsem tu zazila parkrat vykani, tak jsem si nebyla jista..🙂 tech 37 jsem ji namerila v podpazi digitalem i na spanku dotykovym..no vzhledem k tomu, jak u oblekani vzdy vyvadi, asi tech 20 minut ozelime a pockam, az bude fit..🙂
Tymianovou mast používám už dlouho, pŕi rýmě potírám čelo, pŕi kašli hrudník. Jen pozor, je trošku agresivní, malá se po ní může osypat. Dobré je prvně namazat jiným krémem a na to pak tymián. Naše malá to snáší dobŕe, ale ať víš 😊.