Týdny podle UTZ

nerez777
21. zář 2019

Dobrý den, mám měsíc a půl starého chlapečka a trápí nás prdíky. Zde jsem se dočetla, že pomohla kombinace espumisan+BioGaia. Biogaiu používám měsíc ale pořád nás to sem tam trápí. Je tu někdo kdo tuhle kombinaci dělá a případně jak dávkuje. Píšou před každým kojením a mohu dát i kapku biogaiu? Děkuji za odpověď 🙂

lucinkamarecek
21. zář 2019

@nerez777 ahoj mám to podobně používala jsem místo bio gai předtím probion v kombinaci s espumisanem. Pak espumisan s bio gaiou ta je od šesti týdnů až a bylo to 10kapek espumisan a 5kapek bio gaia. Ale lepší než espumisan jen sab simplex deset kapek

lucinkamarecek
21. zář 2019

@nerez777 bio gaia se dává jen jednou denně dávám hned ráno s vitaminem K

nerez777
autor
21. zář 2019

@lucinkamarecek hned ráno pět kapek?

krasna_neznama86
21. zář 2019

@nerez777 jj, taky jsem to tak delala...

nerez777
autor
21. zář 2019

@krasna_neznama86 dobře, já si nebyla jistá, tak jsem si vždy kapla jednu na bradavku. Děkuji

krasna_neznama86
21. zář 2019

@nerez777 ja davala na lzicku, syn byl vicemene na um

lucinkamarecek
21. zář 2019

@nerez777 jj dávám hned rano

hanci23
21. zář 2019

Já dávám hned ráno 5 kapek Biogaia a teď k tomu zkoušíme nové kapky Enticon. Espumisan ani Babycalm moc nepomohly.

leymea
21. zář 2019

Prvne dostaval biopron a espumisan. Pak az mohl biogaiu tak jsem ji poridila. Biogaiu normalne 1x denne a Espumisan pred kazdym kojenim. U nej to fungovalo, prdiky ho netrapily 🙂

makronka222
21. zář 2019

Biogaia nejlepsi. Zbytek hruza. Ja tyhle veci idmitam kombinovat, bylo to akorat horsi. Rspumisan je pekne hnusnej a kdyz to nekdo cpe do mlika, tak jeste vetsi hnus

rikatoka
21. zář 2019

já mam 2měsíčního chlapečka a taky jsem dávala Espumisam a Biogaiu (tu dávám pořád, ale nevidím vůbec žádný efekt...). Espumisam už nedávám, protože to nemělo vůbec žádný vliv, prdíky ho trápily pořád. Biogaiu dávám pořád, dávám ji teda už od jeho 3 týdnů, ale prdíky ho pořád trápí. Už míň, ale to přičítám tomu, že už je prostě větší. Podle mě se to spraví, až se začnou více hýbat. A tu Biogaiu dávám kdykoli během dne na lžičku a pak ho nakojím.

ivuska1986
22. zář 2019

@nerez777 zdravím, u nás zabral okamžitě Enticon, fakt doporučuji