můžu nechat v patě třísku aby vylezla sama? Asi si dovedete představit jak si dvouleťák nechá rýpat pinzetou v bolavém místě 🤦🏻♀️ docela zázrak že ho přemluvím aspoň na desinfekci a namazat černou mastí... Tříska není moc velká ani nijak extra hluboko, myslíte že "vyhnije" sama nebo bych to měla nějak vážněji řešit ? Chodí v pohodě, jen vyloženě na dotyk už je vidět že bolí... V nohách má hroznou sílu že by to ani po zlém nešlo trefit jak je to titěrná práce 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Taky jsem včera našla třísku 4 letakovi skoro u prstů...vyndat vůbec to bylo peklo nakázala jsem černou masti zalepila přes noc a jsem zvědavá co ...jsem v práci tak kouknu odpoledne. Ale doufám že to bude dobrý
Ja tahala dceri ,kdyz zaspala.Sice sebou občas mlela,ale nakonec se podařilo.
Nedávno jsem řešila něco podobného, vypadalo to jako tříska, pinzetou si na to sáhnout samozřejmě nenechal 🙈 Měl to teda v ohybu pod bříškem palce na noze. Tak jsme na noc mazali betadinou a zalepili. No nevypadalo to, že by to chtělo samo ven, tak jsme dali dlouhou koupel, kdy jsem mu ve vodě to místečko nenápadně masírovala a po koupání jsem zkusila, že to "bó" vyndáme. Jak byl vyklidněný po koupeli, a jak to všechno ve vodě krásně změklo, tak to bylo hned 👍 (u nás teda mu tam začal zarůstat chlup, ví bůh, kde a jak se tam vzal)
Stříkla jsem desinfekci, pochválila, na noc zalepila a dobrý.
Dcera mi takhle dosla od otce a ruku samou pidi trisku, takovy ty mekky, co proste nejdou... No nenechala si na to sahnout.. taky jsem doubala kdyz usnula.. celou ruku.. nevim kolik ji tehda bylo tak 3-4roky..
Pomalicku, postupne, s baterkou 🙈🙏🏻🤣
no nakonec jsme ji museli vypitvat, nebylo to hezký ale začínala ho bolet při chůzi 😞
Me to nejlepe jde na noze rozriznout ziletkou a pak vydesinfikovat ...ona vyleze 🙂
@veronicka89 to je super nápad, budu si pamatovat pro příště, nedělám si iluze že by byla poslední 🙈
Nedávno měl 3lety syn. Večer jsem to navázala medem (zrovna jsem neměla černou mast) a zalepila. Po necelých 24h jsem sundala a triska šla krásně zlehka vymacknout 🙂
Naše dvouleťačka se nenechá zoperovat, zároveň nejsem příznivcem nechávání třísek v kůži. Takže my operujeme, když usne, cca 15 minut po usnutí má fakt tvrdý spánek, že ji to nevzbudí 🙂
jestli mu zas tolik nevadí při chození, tak asi v pohodě. Ale určitě bych to sledovala, případně na chirurgii, kdyby to nedělalo dobrotu.