Ahoj holky,zakládám tuto diskuzi,jelikož jsem docela vyděšená,tak doufám,že mě uklidníte....☹ V pondělí jsme byli s prckem na očkování 3 dávka Hexa vakcíny a druhá dávka Synflorixu.Reakce byla,jako vždy,ale zvládli jsme to.Včera večer při koupání jsem Nicíska umývala a nahmatala jsem mu u třísla takovou malinkatou bouličku,asi jako hrášek velikou.V tu chvíli by se ve mě krve nedořezal...☹ Dneska jsem to trochu zkoumala,ta boulička tam je pořád,sahala jsem tedy i na druhé tříslo a když to na tom samém místě,ale na druhé straně krapet zmáčknu,tak to tam je taky,ale menší.Myslíte,že to můžou být zvětšené tříselné uzliny po očkování??Máte s tím některá také zkušenosti?Jinak ta boulička není okem vyditelná,jen když to třísílko lehounce zmáčknu,tak jí cítím.Moc děkuju za reakce
dobry den, u dcerky sa vyskytla znacne zvecsena uzlina v trislech/slabinach po ockovani pediacelom. dali sme prave pediacel, kedze by mal byt setrnejsi nez hexa a to az po 6tich mesiacoch a reakcia sa vyskytla po tretom preockovani. podla lekara zatial netreba robit paniku, ale rada by som sa opytala, ci mal niekto podobnu skusenost a ci uzlina zmizla a po akom case. dakujem
aj my sme mali uzlinku na stehne, neviditelna, ja som sa tiez zlakla, natierala som mu ho denne octanovou mastou ale zmizla asi az po 2 mesiacoch. lekar ma upokojoval ze to jelen z toho ze dieta malo napnute svaly v mieste vpichu a urobila sa uzlinka, ale ma to velmi neupokojilo . vtedy som zacala citat o ockovani a od vtedy som uz nedala ockovat