Ahoj,
mám doma tříletého syna, který vpodstatě od miminka chrápe jako starej chlap. 😂 Má ORL nám teď doporučili vyndat nosní mandle.
Máte s tímto zákrokem v tomto věku zkušenost? Dá se to nějak “vyléčit”? Třeba výplachy, bylinkama, klidně i léky.
Jde mi o to, jestli není na takový zákrok malý?
Díky
@evapple mam cerstvou zkušenost s odstranenim plazmou v praze v modranech,syn ma 3,5 r. Ambulantni zákrok,nepamatuje si z nej nic,sla jsem s nim az na sal a pri probouzeni jsem byla zase u nej,hned v nemocnici si mohl koupit zmrzlinu. Nic ho nebolelo, efekt je znat hned (pri reci nehuhna). Akorat to bohuzel nehradi pojistovna
Malej byl ve 2,5 letech a v pohodě. Od půlnoci nesměl jíst ani pít, na sál šel hned ráno kolem 8h, za 10-15min bylo hotovo. Chvíli jsme zůstali a v poledne byli doma. Akorát mu teda docela tekla krev, ale to pak přestalo. Šel na to kvůli opakujícím se zánětům středního ucha, dýchání pusou a chrapal. Po operaci začal relativně rychle dýchat nosem a přestal chrápat, ale na uši pomohli až ventilační trubičky, tam měl hrozně moc tekutiny. Od té doby to vypadá, že má klid.
nešla bych do toho. do sz můžu napsat účinnou alternativní léčbu.
@normalnimatka muzu take poprosit do sz...dcera ma 4 roky a od roka chrape jak chlap,pul roku dycha hlavne pusou, ted se ji opakuji zanety oci a usi co 1-3 tydny,spatne slysi....na ORL jdeme az v breznu,do te doby dostala Aerius po nem je to lepsi,ale brat to dlouhodobe asi vyhra neni
@janica930 můžu se zeptat, kolik to stojí? Bylp mi doporučeno u syna odstranění, ale klasickou operaci jsem zavrhla.
@maxulekapcule ted od noveho roku rikali 12000. U nas v Plzni pry 25-30000,tak asi podle pracoviste. Ale syn nevidel ani jehlu,vse delali uz v narkoze,dva dny ho skrabalo v krku,ale jinak bez krve,bez bolesti a hlavne beze strachu
@janica930 jasný. Děkuji za odpověď
@evapple Byli jsme ve 3 letech, zvladl to. Zadny alternativni metody nepomohly.