Holky čeká nás trhání nosních mandlí ,mám se bát ? Byli jste už ? Jak to probíhá? Jak dlouho jste byli v nemocnici?
@mari90 tak to je paráda že se jde hned domu ,máme jít do FN Olomouc
@ivkasolavova a jak vám to budou dělat? Ono není právě všude běžné, že se jde hned domu
Ahoj, já jsem byla jako dítě 2x poprvé be Frýdku kde mi to udělali špatně a nosní mandle celá dorostla a potom v Karviné. Co vím, tak jsme všude šly s maminkou rovnou domů po prospaném dopoledni co proběhl zákrok.
V obou případech jsem neměla žádné problémy a naopak jsem si užívala jako dítě terapii nanuky, cca 1 týden pocit jako při angíně. Prostě taková bolest jak při zánětu nosohltanu nebo jak bych to popsala 😀 není to tak invazivní zákrok jako trvání krčních mandlí, kde jsou vyšší rizika. Po operaci může téct krev z nosu ( vím, že měla jedna holčička co byla semnou na pokoji) jinak trhání probíhalo ve věku 4 a poté 11 let.
@mari90 vubec nevím v říjnu jdeme na první konzultaci ,posílá nás dětská
My se vrátili v úterý z Fakultky v Olomouci. Dcera byla plazmou. V neděli odpoledne nástup, v pondělí operace a v úterý ráno nás pouštěli domů. Ovšem čekací doba na termín byla skoro půl roku
@jveronika123456 bolelo to malou potom? Co to je plazmou ? ta čekačka je šílená ,mi jdeme na první návštěvu v říjnu a pak jsem zvědavá kdy nám dají termín jestli za další půl rok ?
Byla jsem se synem na odstraneni laserem, spatne bylo jen probuzeni z narkozy, ale kdyz ji syn dospal, na zadnou bolest si nestezoval. Nastup jsme meli rano a odpoledne jsme sli domu. Cekacku jsme meli 4 mesice (Jicin), velmi jsem se celou tu dobu strasovala a strachovala, jak to probehne a musim rict, ze naprosto zbytecne.
@mdch91 Jak dlouho ten zákrok trval?
@ivkasolavova plazmovou koblaci, jakože ji to vypálily. Toto ale není hrazené a v Olomouci jsme za to platily 8500. Jinak dcera úplně v pohodě po probuzení, trochu si stěžovala že ju bolí v krku, jinak ji nic nebylo. Druhý den už byla úplně v pohodě. A my to měli tak že loni v listopadu jsme si volali na termín konzultace, ten nám dali v lednu a v lednu termín operace na červen.
@ivkasolavova 30 minut, synovi jeste odsavali tekutinu z usi, takze 60. Resp. 60 minut byl pryc, je v rom uvedeni do narkozy apod.
@jveronika123456 tyjo tak to je masakr , ta čekací doba ,to tolika lidem trhají mandle ?
@mdch91 tak to je dobry ,no už aby jsme to měli za sebou ale jestli nás letos vubec vezmou
@ivkasolavova nwm jestli jenom mandle, ale bylo nás na oddělení plno. Den co dceru operovali, tak jich mělo jít původně šest na operaci, s tím že dcera půjde poslední. Nakonec jsme ty před náma předběhli tím , že šla dcera plazmou a a šla pátá na operaci a poslední. Ty po nás už neodoperovali a přesunuli je na další den.
@ivkasolavova podle toho kam půjdete, dcera byla na plazmě v Modřanech. Byli jsme tam cca 3h, pak jsme jeli domů. Operace i pooperační hojení v naprostém pořádku