Ahoj holky, za necelý měsíc nás čeká operace mandlí ale malá ještě nevylezla ž rýmy, má tak na 5 dní.. udělají ji zákrok í když bude mít průhlednou rýmu?
Syn byl v lednu a bylo nám řečeno, že musí být 100% zdravý
Synovi v rámci předoperačního vyšetření dětská doktorka operaci neschválila. Měl trochu rýmu a občas zakašlal. Já jsem se s tím nechtěla smířit, protože představa dalšího půl roku čekání na termín (vyšlo by to na podzim), byla nepředstavitelná a bylo mi jasné, že na tom určitě lépe nebude. S velkými problémy jsem zprávy o předoperačním vyšetření z doktorky vyrazila (napsala tam ASAII a že operaci nedoporučuje) a den před plánovaným nástupem k operaci jsem se synem vyrazila na ORL ambulanci přímo do nemocnice. Tam ho prohlédli, konstatovali, že s jeho stavem žádný problém nemají, že akorát budou hlídat, aby neměl zvýšenou teplotu a bylo to. Bylo to celé hodně nepříjemné, ale jsem šťastná, že to klaplo.
nešla bych na trhání mandlí nikdy... kdybys to odložila, tak bys měla ještě čas s tím přecijen něco udělat sama, než to jako "přebytečnej" problémovej kus těla ufiknout... jestli chceš, napiš do zprávy, co už jste zkoušeli, a můžu něco doporučit. nejúčinnější věc zabírá poměrně rychle, v rámci pár týdnů, což ještě čas máte.
Nosní mandle? Syn na tom byl loni v červnu, měl ještě rýmu a trochu kašel, dobíral ATB a v pohodě. Akorát horečky nebo něco vážného by vadilo prý. Ale nežijem teda v ČR. Nicméně u nás fakt vše v pohodě a bez komplikací. By jinak asi nešel nikdy, byl zdravej vždy tak 5 dní v měsíci. 🤦