Testovací proužky na moč

i85
21. led 2019

Ahoj,jsem tu nova tak se omlouvam jestli uz tu podobne tema je.Bohuzel jsem nenasla nikde co hledam,tak zkusim tady.Dcera 3 roky je po dvou zanetech ledvin,na MCUG vysetreni byl zjisten oboustrany reflux ledvin.Byla nasazena zajistovaci lecba Sumetrolinem,ten bere ted mesic.Minuly tyden jsme byly na kontrole na nefru a moc nebyla uplne cista,leukocyty byli 34 a bakterie vysli 4 na 10.Coz pry jsou vysledky v norme a mame prijit na kontrolu za 3 mesice.Uz to se mi zda celkem divny,ze vysledky ma horsi nez po propusteni z nemocnice a na kontrolu mame jit az za 3 mesice.

i85
autor
21. led 2019

@i85 no a vcera zacla dcerka pri curani brecet tak jsem zkusila testovaci prouzek,ten ukazal krev moci a podle papirku to byla ta nejvetsi hodnota.Nechtela jsem hned plasit tak jsem pockala na dalsi curani a tam uz mi to krev ukazovalo,ale nejmensi hodnotu.Rekla jsem si ze pockam do rana.Ranni moc krev neukazovala vubec a jen ukazovala ph 8.Odpol jsem zkusila znova a papirek zas ukazoval krev(nejmensi hodnotu),ph v poradku a pro zmenu pozitivni ketony.Vecer uz zas krev,ketony i ph v poradku a malinko zvysena bilkovina.Nevim co si o tom myslet,ze ji to tam skace jedno pres druhy a behem dne se to meni.Nemate nekdo zkusenost s temi testovacimi prouzky?A jak by jste se zachovaly,jely by jste k dr s moci hned,nebo kdyz se to takhle meni,tak by jste vyckavaly?Moc dekuji za odpovedi.

nikolspace
21. led 2019

Nemám tedy žádné zkušenosti, ale jela bych hned k lékaři. Nikdo nemůže vědět, co se v tom málem tělíčku děje a raději bych jela 10x zbytečně, než jednou pozdě. Jen bych si to vyčítala.. minimálně zavolat pediatrovi.
Hodně štěstí!

makronka222
21. led 2019

Jela bych k doktorovi. Rano naklusat k vasemu dr a rict to, sla bych i na dalsi vysetreni s zadankou do spitalu. Nenech dite trpet, buh vi co se tam deje. Ikdyz rano prijit je pozde, mela jsi hned jak to testovani ukazalo krev

i85
autor
21. led 2019

@makronka222 jenze tu krev to prave ukazalo a pri dalsim curani uz nic.Jinak ji vubec nic neni,nema teplotu,je vesela,na zadnou bolest si nestezuje.Kazdopadne rano odeberu moc a zavolam dr co a jak a jestli tam mam jezdit.