Holky mám takový problém, který mně už hodně štve. Ve středu dostal syn febrilní křece tak že sme hned jeli na pohotovost kde si nás nechali 3 dny protože byl už bez teplot. Zjistili mu chřipku A a anémii. Od včerejška má ale zase teploty a už opravdu nevím co dělat. Když jsem volala na pohotovost tak mi řekli že s tím nemám nic dělat a jen podávat nurofen. Jsem zoufalá. Zítra samozřejmě jdeme k praktickému lékaři tak uvidíme. Měl to tak taky někdo? Potřebuji uklidnit, protože mám opravdu strach. Děkuji.
@lilianapul30 pokud má dcera horečku podávám sirup vs cipky, ono se toho moc dělat nedá
@lilianapul30 jinak srážíme opravdu nad 38,5°C, sedí v dětské vaničce s teplotou vody lidského těla, podáváme střídavě Nurofen a Panadol sirup
@lilianapul30 dcera rok měla chřipku a ani ne za týden se jí horecky vrátili, měla jako druhotnou infekci bronchitidu. Teď bere antibiotika, ještě není úplně v pořádku, ale horečky druhý den ATB ustoupili. Určitě bych hned zítra zašla k dr, protože další komplikace chřipky u mimin je zápal plic. Navíc teď na ty respirační nemoci nasednou i RS viry a kombinace všeho dokáže to dítě hodně oslabit. Takže srážejte teplotu, nám pak ty horečky už nešly srazit, tak tady byla jen v plince a Nurofen ani panadol už nechtěly horečku srazit.
Držím palce ať je malý brzy v pořádku 🍀❤️
A nevím jak to je teď. Ale u nás v nemocnici je to tak, že když někdo má potvrzené febrilní křeče, tak teplotu sráží už od teploty 37,5 a ještě by měli dostat s sebou čípky, které se dávají v případě opakování křečí.
Dobře děkuji holky🙂
@lilianapul30 přesně před 14 dny syn (5let) 39,5°C, ale jen jeden den. Od včera opět 38.5/39°C. Taky už to ve mně hlodá, ale nám MUDr. říká vyhledat lékaře jen při komplikacích a když to po 3 dnech nejde dolů.