Teplota po antibiotikách, máte podobnou zkušenost?

v82
25. led 2015

Holky mám dotaz. Elinka má sedm měsíců a týden a ve středu dobrala svoje první ant. Brala je deset dní - Klacid. Od včerejška večer má zvýšenou teplotu 37,7... nemáte někdo podobnou zkušenost ? Nikde jsem nebyli tak se mi moc nezdá, že by chytila nějakou virózu. Už se nám to táhne přes měsíc, to její marodění a mě už pomalu dochází síly emoticon

jandl
27. led 2015

Po ATB je imunita dost oslabená a běžně se marodění protahuje.Aspoň co tak sleduji v okolí.
Takže žádný zázrak neporadím.

myskin
27. led 2015

@v82 chtěla bych po doktorce nabrat krev a případně výtěr z krku - pokud měla kašel - nevím na co měla ty antibiotika, kontrola moči. Já jsem během dvou měsíců měla už troje antibiotika, pořád se mi to vracelo. Vždy po dobrání antibiotik pár dní klid a znovu mi bylo blbě. A co vím z okolí, tak letos řádí nějaké potvory odolné, už víc lidí mi potvrdilo, že to měli podobně jako já.

v82
autor
28. led 2015

@jandl
@myskin
holky díky za reakci 🙂 ATB měla na zánět nosohltanu. nevím co to je nebo bylo, kromě teploty žádný jiný problém... od včerejšího odpoledne je bez teplot, čekala jsem, že se třeba osype, že to bude šestka, ale nevypadá to na to. Tak snad to bylo k zubům a nebo tělo startovalo po ATB, přece jenom je po nich ta její přirozená mikroflora asi dost vymydlená 🙂 takže to mohla opravdu být nějaká lehčí viróza. Asi se to nedozvím, ale doufám, že už bude v pořádku.