Teplota/horečka ročního mimi každou noc

leki
2. bře 2017

Zdravim, damy.
Chtela bycj se zeotat, zda se to stalo nektere z vas, ci zda je to bezne, ci cim to muze byt.
Malej mel zanet stredniho ucha, ale antibiotika dobral uz v nedeli. V utery jsme byli na kontrole a vsechno bylo v poradku. Byli jsme i na rocni kontrole a protoze se malej uz dyl nemuze zbavit kasle (bezny kapky nepomohly), doktorka mu predepsala nejaky na recept.
Z utery na stredu v noci malej dost knucel a k ranu dostal horecku (39.5), delala jsem zabal rucek a dala paralen. Rano a cely den byl uplne v pohode, tak si rikam, asi zuby. Dalsi noc ale zase furt knucel a dostal teplotu (ale ne vic jak 38), prislo nam, ze ho asi boli brisko a dostal Espumizan. Rano zas nic a cely den v poho. U odpospani byl teplejsi, ale nic hroznyho. Ted ale zas knuci a ma 38.2.
Tak si rikam, myslite si, ze to muze byt tema kapkama na kasel? Nebo muze byt nemocnej? Ale prece rano jsem u doktorky byla.. Nebo to budou jen zuby? Ale jakto, ze to ma jen kdyz spi? Nevim, ci zas volat/jit k doktorce, nechci byt za hysterku.

adriana383
3. bře 2017

Ahoj, můj malý měl vždy hodně vysokou horečku se zoubků (38,5 - 39,5). Vždy z ničeho nic, byl zdravý a najednou taková horečka ale zoubky nelezli. Pak mi jeden doktor řekl, že to může být tim, jak se začínají "klubat" ven a proto ta horečka, měl to třeba dva dni, pak klid a pár krát se to opakovalo...Zabírali čípky panadol ale né vždy, nejvíce asi zabralo když jsem si ho přikládala na sebe, celkově byl zvyklí na ruce, takže jsem si ho přiložila na hruď a on se pomaličku ochlazoval a byl klidný...