Holky já si nevím rady. Včera k večeru měla malá zarudlou tvář, jinak nic, tak jsem si říkala že jí bylo asi jen moc teplo. Ráno byla normální, jedla, pak kolem 11 začala být unavená, bez chuti k jídlu, a usnula. Ve 13 hodin se vzbudila, tváře zarudlý, a teplota 38.2. Dala jsem jí čípek, chvilku polehávala, pak tady začala normálně hopsat, vysmátá a hraje si jako by nic. Teď jsem jí měřila a má 36.7, jedna tvář ji zesvětlala, druhou má pořád dost červenou. Když se jí zeptám jestli ji něco trápí/bolí tak prý ne. Myslíte že to může být třeba 5.nemoc?
@titina12 Má všechny (budou jí 4 roky). Tváře teď má normální, jsem z toho jelen 🥺
@klokanka31 tak může to být i nějaká jednodenní viróza. Dcera 5 let to tak už měla několikrát. Ale taky se mi to zdálo podezřelé, minule jsem jí pro jistotu vzala k dr na krev a všechno v pořádku. A tento měsíc zase, ze školky doma, červené tváře, jeden den horečka a pak nic.
Ta 5. nemoc by byly horečky pár dní a pak motýlovy exantem v obličeji (červené tváře a flek přes nos). Jenže teď jsou ty viry a bakterie zmutované a nemoci můžou vypadat i atypicky.
@palja Naše malá takhle měla jednorázovou horečku před rokem a půl, a taky jsme nevěděli co to bylo...Každopádně jsem z toho blázen, teď nám tady už asi 15 minut lítá, skáká a tancuje jakoby nic...no uvidíme jestli se jí teplota vrátí, když jo tak ráno pofrčíme k doktorovi...
@palja dcera měla pátou úplně bez teplot a ničeho...měla jen tu typickou vyrážku....a byla to pata, mělo to ve školce víc dětí....
Jinak já už na tyhle dětský nemoci rezignovala, moc to nezkoumám. taky už jsem párkrát zazila jednodenní horečky, kašel bez příčiny, průjem z ničeho nic....děti jsou prostě divný
Co zuby ?