Teploměr pro kojence, jaký nejlepší pořídit?

calvac
2. kvě 2018

Jaky nejlepsi teplomer poridit pro male mimi? Pro starsiho mame klasicky rtutovy,ale ten se pro miminko nehodi. Meli jsme taky usni a celovy a ten meril blbe. Jaky spolehlivy poridit miminku?

klartes
2. kvě 2018

@calvac Miminku jsem pořídila teploměr od Nuk, do ouška a čela a měří dobře, taky nebyl nijak levný. Jinak pokud to chceš úplně přesně, tak měr teplotu miminku v zadečku a je to.

lpch
2. kvě 2018

@calvac Me lekarka doporucila digitalni s ohebnym koncem, aby se miminku strkal pohodlne do zadecku. Doma jsem uz mela koupeny infracerveny teplomer, ale ty pry nejsou tak presne. Nakonec ho ale pouzivam k orientacnimu mereni, kdyz si nejsem jista, jestli

lpch
2. kvě 2018

Jejda odeslala jsem to nedopsane 🙂 infra teplomer pouzivam jen pro orientaci, jestli dite teplotu ma nebo ne, na presne mereni mam ten digitalni

esufi
2. kvě 2018

nám bylo řečeno, že domácí měření máme brát jako orientační, že všechny digiteploměry měří zhruba stejně blbě - tudíž stačí digitál, co se dává podpaží/pod jazyk/per rectum. Per rectum bývá nejspolehlivější údaj, zasouvá se jen ta kovová část, čili sotva centimetr. Umytí po každém použití samozřejmostí

janawaes
3. kvě 2018

Máme klasický digitál, ale nejpřesnější měření je v zadečku, ale použij nějaký krém nebo vazelinu, ať nemá bobek odřený zadeček, ať ho to nebolí.

toluma
6. kvě 2018

my máme digitální od Chicco už přes 2roky,mėříme v zadečku a zdá se mi spolehlivej

alcar
6. kvě 2018

Doporucuji tento. Meri rychle a spolehlive. Nektere digitalni teplomery meri strasne pomalu, kolikrat jsem si v noci kluky vzbudila. S timhle je to fakt rychlovka.

a_sma
6. kvě 2018

Poridila jsem Thermoval rapid flex. Fakt rychle a spravne mereni. Vybirala jsem podle tohoto testu https://ekonomika.idnes.cz/specialni-priloha.as... Ta cena je ale nějak mimo. Kupovala jsem ho za mnohem nizsi cenu, nez je tam uvedeno.