Pěkný den maminky,
obracím se nana vás s dotazem. Syn (v dubnu 2 roky), má od dnešní noci teploty. V průměru 39,3. Srazime sirupem a daří se. Další příznaky u něj nepozoruji. Žádná ryma, kašel... nicméně nechápu, kde k nim mohl přijít. Venku jsme ted par dní nebyly (velke mrazy), návštěvy jsme také neměli a já spolu s manželem jsme zdraví. Mám v plánu, pokud se to nezlepsi, zitra navstivit mudr. Nechci plasit hned prvni den. Zuby to podlebude meho mebudou. Ty snasi dobre, a skoro vsechny mame venku... setkala jste se nektera? Bezne teploty nemivame, tak s tim.nemam jeste nejakiu extra zkusenost.
ahoj,jo to bude nějaká viróza,my sme těd taky leželi v horečce všichni,přítel něco dotáhl z práce.příznaky chřipky bez kašle a rymi.2 dny vyležet a bude líp 🙂
Dekuji kočky... nicméně mi neleze prave do hlavy, kde by k viroze prisel. Pres mrazy jsem s nim doma. A chlop jese na marodce (karpaly), takze taky nikam.nechodi. maximalne se psem... snad to tedy bude ok ☺
Nebo taky pátá/šestá nemoc. Tři dny teploty a pak se vyráží pupínky/vyrážka. Každá nemoc má nějakou inkubační dobu,takže to klidně někde mohl chytit před týdnem a ted to propuklo.
Může to být pátá, šestá, sedmá nemoc...my měli už nevím kterou, šestou nebo sedmou, pár dní jen vysoká teplota, žádné další příznaky, jen teplotou byla spavá, pak jí vyrazila vyrážka a bylo jasno
Ahoj, my doslova horecky resili preminuly tyden, ale my s tim byli v nemocnici. Mala mela horecky a teploty prubezne 4 dny v kuse. Jinak jen zarudnuti v krku nic jineho. Pak dostala injekci na ukonceni teplot a vyrazila ji vyrazka. Odhadli to na 6 nemoc, ale s pridruzenou virozou.
Jako my tam puvodne jeli kvuli jinemu problemu a vyklubalo se z toho tohle.
Dcerka to same co popisujete (3,5 roku). Sestricka mi po tel. rekla, ze maji zkusenost, ze to trva tak 5 dni. Ten bude u nas zitra, tak doufám... protoze koukat se jak to dcerce 3x denne vyleze skoro ke 40 je pro me sileny. Ale tahat ji do narvany cekarny, kde muze jeste chytit to, co nema a navic v tomhle mrazu, nehodlam riskovat. Mluvila jsem jeste s lekarkou z nemocnice a rekla, ze hodne malych deti maji chripku bez kasle i bez rymy. Tyhle teploty dcerka nikdy nemela, tak jsem byla dost vydesena. A lita to ted fakt vsude. Preji brzke uzdravení synkovi!
tak tyhle zahadne nemoci mame celkem casto... teploty bez priznaku... podle doktorky telicko s necim bojuje a teploty jsou vlastne dobre, nikdy nic nenasla co malemu je🙂 preji rychle uzdraveni...
Dekuji moc vsem 🤒
@nikoulinka a nerostou stolicky?
@priefi to praveje ne, vsechny ma uz prorezane...
Můžu se zeptat jak vám děti baští? Syn 9 měsíců od pondělí bojujeme s teplotou, moč, orl má v pořádku. V úterý začal kašlat a docela špatně jí. Ani o kojení moc nestojí.
@markokolin
To znám,dcera 8 mesicu měla minulý týden chripku a do toho rostou zuby. Příkrmy odmítá už druhý týden a jak měla minulý týden horečku a zuby,tak nechtěla ani moc kojit. Kojení se tento týden vrátilo do normálu,příkrmy stále bojkotuje.
@hanve a jak málo pila? U nás teprve dnes o dost méně pije, včera to ještě šlo. Bojím se, aby nebyl dehydratovaný. Nám taky rostou zuby, do toho teplota, pokašlává. Děs.
Takhle jsme to měli minulý týden a byla z toho 6. dětská nemoc. Dcera se osypala, až po 4 dnech teplot přes 39 C.
@markokolin
V noci třeba nechtěla vůbec,to byl boj,aby se napila aspoň jednou,normálně pije tak 3-5x a přes den kolikrát nechtěla i po víc jak třech hodinách,jen tak podudlala a vyplivla,normálně nezvládne bez prsa ani dvě a půl Hodky. Navíc měla záchvaty kašle a když už něco vypila,tak to na mě při kašli vyblinkala a to byly gejzíry. Ale curala porad,tak jsem to nějak neřešila
@nikoulinka jasně. dcera na teploty trpěla. většinou šlo o virózu. též bez dalších příznaků. ty buď dorazily později,nebo měla třeba jen trochu zarudly krk.nekdy ani to ne. 🙂