Syn má stále modřinu na čele. Co by to mohlo být?

magdaveselkova
2. pro 2024

Ahoj maminky, jdu se jen zeptat zda s tím nemáte někdo zkušenosti. Syn(13m)před cca 3mes spadnul v rámci prvních krůčků kolem nábytku a bouchnul se do hlavy. V tomhle místě měl modřínu ani ne nějak velikou. Jenže hodně často se mu v tom místě objevuje jako by náznak modřiny i když je to už dlouho. Nebouchl se tak mě to trochu straší. Někdy je to skoro pryč a pak se to zase udělá... Nevíte co by to mohlo být?

alice180
Včera v 08:02

@magdaveselkova a co říkala doktorka ?

dejvitka
Včera v 08:11

@magdaveselkova a neboucha se do toho mista opakovane ? Dcera byla dost padavka a mela taky takhle skoro porad na stejnym miste modrinu na cele. Ale bylo to, ze jednou upadla hodne blbe na drevenou hracku a mela opravdu velkou bouli a modrinu a pak stacilo, kdyz padala a trochu se jen tukla do stejnyho mista a mela ji tam zas (i kdyz na jinym miste by se po malym tuknuti ani neudelala), ale tohle kriticky misto uz reagovala na vse. Zmizelo to, az kdyz byla v chuzi stabilni a misto se zahojilo uplne.

cilkat
Včera ve 13:08

je to tenká kůže proti kosti, můžou být špatně zregenerované cévy a může to třeba reagovat na zimu... (já měla teda spáleninu od medůzy, ne modřinu, ale vylejzalo to jako modrej, klasicky "modřonovej flek" ještě několik let, kdykoliv mi bylo trochu zima.)