Ahoj maminky, moc prosím o vaše zkušenosti.. Můj půlroční Štěpánek má pořád plný nosík. Zkusili jsme už všemožné kapičky, co nám doporučila Mudra..spinkáme ve vyvýšené poloze, pořídili jsme zvlhčovač vzduchu..a nic.. ☹
Přes den Štěpánek dýchá převážně pusinkou, při spánku to ale neumí, takže noci jsou horor. Zaspí na chvilku, pak si začne ručičkama třít nosík a začne plakat..a tak pořád dokola. Už jsem z toho skutečně nešťastná, je mi ho líto. K doktorce jdeme zase ve čtvrtek..ta mi ale naposledy řekla, že s rýmou nic nenadělá, že se to musí přetrpět..hmm! Ale už to trvá měsíc!
Napadla mě alergie nebo nosní mandle..?? Co myslíte????
Nene, nosní kapky jen týden, vím..že by mohly porušit sliznici. Máme Vincentku a MAR mořskou vodu. A jak často můžu odsávat? Abych mu s tím nosíkem něco neudělala ☹
Venku jsme přes den pořád..máme zahradu..a prcek prakticky pořádně zaspí jen v kočárku..
Myslim ze odsavanim mu nic neudelas.Vzdyt i my musime smrkat pri ryme co nejcasteji,aby se to dostalo ven.Odsavej podle potreby,tim nemuzes nic zkazit. 🙂
Moc díky za rady..uvidim, co mi ještě řekne Mudr..ale fakt se mi to nějak nezdá..obyčejná rýma přeci odezní?!? Nebo něco děláme špatně..
Urcite to muze byt,ale to se musi vysetrit,to si doktorce rekni,at vas nekam posle.
Pouzivala jsi pro neho nosni kapky dlouho?A pouzivas je jeste ted?
Muze to by i suchym vzduchem,bud s nim hodne venku,teda jestli nema teplotu,a doma vetrej.Taky bys mohla zkusit Vincenkou kazdy den nebo i dvakrat striknout do nosu a za chvilku odsat,at se nosik poradne vycisti.