Dobry den. Syn minulou nedeli snedl kousek hrotu vydlicky s hranolkama. Byli jsme.v zoo a manzel.si.najednou vsiml ze syn.ma.kousek.hrotu v puse. Rychle.mu to napichovatko vzal a vsiml.si ze ze tri hroty chybi dva. Jeden vyndal ale ten druhy musel snist. Syn v poradku. Dvakrat jsem.prohledala hovinka a noc.byl to maly kousek asi 1 cm max a cerny.takze jsem.mohla.preklednout.syn ma tvrdsi bobky... to se stalo.minulou nedeli ( pred pred 11 dny ) předevčírem a vcera v noci spatne spinkal a chvilkama.rikal bebi. Myslite ze to.muze byt ten.kousek? Ze se to az ted projevuje? Pres den.je naprosto v klidu. Znama rikala ze to nemam.resit ze to v klidu projde ze se to obali tak jsem to s dr.nekonzultovala ale.ted si to zacinam vycitat ☹
Taky jeden článek pro uklidnění https://www.maminka.cz/clanek/pomoc-moje-dite-s...
Moc vam vsem.dekuji. evidentne.to.nema.nic spolecneho s tou vidlickou. Jsou zde nova fakta a az ted.mi do sebe zapadaji. V noci spatne spi a jinak.pije mleko a pak zas spi.ted ho.nechce a knoura u toho.ve skolce.pry ted dva dny zasebou u polivky zacal plakat. Ted vecer mi.rikal ze ma bebi.na.jazyku. takze ma.neco.co reaguje na teple. Dzus totiz pije.i papa.ale nenecha me..se.podivat do pusy :-/ napada vas co to.muze byt? Jsem trubka az ted jsem.si dala.dokupy ty veci okolo. Napada me.jen aft. Teplotu nema. Netusite? Uvidim.jaka bude noc a kdyztak.pujdeme.zitra k.dr. ted mi pred spanim.nechtěl vypit.mlicko :-/
@raadaaaa buď hl bolí v krku - teď jsou virozy a naše deti včetně nás to měly.... a nebo aft, popřípadě zub a nebo muže být i poranění od kartáčku vidličku ve školce nebo se kousl nebo kaz na zoubku?? Ten kaz je ale trosku mimo ten by jsi viděla už dřív... a nebo si spálil jazyk klidně o polévku nebo horký caj...ale spis to vidím na bolení v krku - to je teď snad všude kolem jak jsou chřipky
ano, asi bolení v krku, pokud jste zvyklí chodit k dr, šla bych. Co se týče spolknutí předmětů jsou prý nejnebezpečnějjší "železné" kuličky zejména z dětských fotbálků cvrnkacích atp. Prý to sedne ve střevě a je malér, předměty podajnější si střevo většinou prosune - pětikoruny i ostřejší předměty. Držím palce, ať jste brzy fit.
Nevím jak 3leté dítě, ale já jich minulé léto taky pár snědla 😀 a jsem v pořádku...a to byli ty veliké vidličky 😂😂
@raadaaaa já osobně bych to asi jen tak nenechala a k dr. bych šla, raději zítra utikejte, ackoliv to určitě nic nebude 🙂