Syn 3 roky snědl hrot plastové vidličky (napichovátka)

raadaaaa
22. bře 2018

Dobry den. Syn minulou nedeli snedl kousek hrotu vydlicky s hranolkama. Byli jsme.v zoo a manzel.si.najednou vsiml ze syn.ma.kousek.hrotu v puse. Rychle.mu to napichovatko vzal a vsiml.si ze ze tri hroty chybi dva. Jeden vyndal ale ten druhy musel snist. Syn v poradku. Dvakrat jsem.prohledala hovinka a noc.byl to maly kousek asi 1 cm max a cerny.takze jsem.mohla.preklednout.syn ma tvrdsi bobky... to se stalo.minulou nedeli ( pred pred 11 dny ) předevčírem a vcera v noci spatne spinkal a chvilkama.rikal bebi. Myslite ze to.muze byt ten.kousek? Ze se to az ted projevuje? Pres den.je naprosto v klidu. Znama rikala ze to nemam.resit ze to v klidu projde ze se to obali tak jsem to s dr.nekonzultovala ale.ted si to zacinam vycitat ☹

lovet5
22. bře 2018

@raadaaaa já osobně bych to asi jen tak nenechala a k dr. bych šla, raději zítra utikejte, ackoliv to určitě nic nebude 🙂

shine2015
22. bře 2018

@raadaaaa Heled já myslím ze po 11dnech to uz bude ok. Kde ho to bolí? Kdyby ho hodne bolelo břicho tak bych to řešila, ale jinak si myslím, ze to bude ok. Hlavně když během dne je ok tak to bude dobre...

fafaline
22. bře 2018

Snad te to uklidní ;) maly snědl 1cm strep, než mu dělat rentgen, sono, nástup do nemocnice na příjem, tak jsem zůstala doma. Obalilo se to a vyšlo ven ;)

kamste
22. bře 2018

Taky jeden článek pro uklidnění https://www.maminka.cz/clanek/pomoc-moje-dite-s...

raadaaaa
autor
22. bře 2018

Moc vam vsem.dekuji. evidentne.to.nema.nic spolecneho s tou vidlickou. Jsou zde nova fakta a az ted.mi do sebe zapadaji. V noci spatne spi a jinak.pije mleko a pak zas spi.ted ho.nechce a knoura u toho.ve skolce.pry ted dva dny zasebou u polivky zacal plakat. Ted vecer mi.rikal ze ma bebi.na.jazyku. takze ma.neco.co reaguje na teple. Dzus totiz pije.i papa.ale nenecha me..se.podivat do pusy :-/ napada vas co to.muze byt? Jsem trubka az ted jsem.si dala.dokupy ty veci okolo. Napada me.jen aft. Teplotu nema. Netusite? Uvidim.jaka bude noc a kdyztak.pujdeme.zitra k.dr. ted mi pred spanim.nechtěl vypit.mlicko :-/

shine2015
22. bře 2018

@raadaaaa buď hl bolí v krku - teď jsou virozy a naše deti včetně nás to měly.... a nebo aft, popřípadě zub a nebo muže být i poranění od kartáčku vidličku ve školce nebo se kousl nebo kaz na zoubku?? Ten kaz je ale trosku mimo ten by jsi viděla už dřív... a nebo si spálil jazyk klidně o polévku nebo horký caj...ale spis to vidím na bolení v krku - to je teď snad všude kolem jak jsou chřipky

ivankapri
23. bře 2018

ano, asi bolení v krku, pokud jste zvyklí chodit k dr, šla bych. Co se týče spolknutí předmětů jsou prý nejnebezpečnějjší "železné" kuličky zejména z dětských fotbálků cvrnkacích atp. Prý to sedne ve střevě a je malér, předměty podajnější si střevo většinou prosune - pětikoruny i ostřejší předměty. Držím palce, ať jste brzy fit.

shine2015
23. bře 2018

@ivankapri pruser jsou dva magnetky

ivankapri
23. bře 2018

@shine2015 no a pak taky baterie, ale to je kapitola sama pro sebe

danvitka
26. bře 2018

Nevím jak 3leté dítě, ale já jich minulé léto taky pár snědla 😀 a jsem v pořádku...a to byli ty veliké vidličky 😂😂