Ahoj holky, jak často jsou vaše děti nemocne? Syn má od července snad 4 rýmu s kašlem. 10 dní se z toho dostává, týden dobrý, pak zase. V říjnu šel do školky, byl tam 3 dny, zase rýma kašel, 10 dní doma, týden školka a už rýma kašel zase. Doktorka moc neřeší. Nemůžou to být nosní mandle? Dáváme od srpna imunoglukan a furt stejný. Diky
Ahoj měla jsem to úplně stejně i obou dvou synů. Staršímu nepomohlo ani vytrhnutí nosní mandle. Ale co nám zabralo je Bactoral. Jsou to ústní probiotika. Začátkem září jsem jim to nasadila a jeste nebyli nemocní. Přitom už v září měli přinejmenším rymu.
Ve 2,5 letech šla do školky, rýma /kašel /záněty uší FURT. Na třech letech ven nosní mandle. V únoru jí bude 5 a tak 2-3x za sezónu fakt lehne. Posmrkává od září do května. Je alergik.
@helcakab Není dá se to koupit normálně v lékárně. Ja jsem to objednávala přes Dr. Maxe. Je to sice trochu dražší, ale za mne se to vyplatí. Pro našeho 4 letaka jsem objednávala Bactoral baby je to takový prasek a sypu mu to rovnou do pusy a nesmí po tom pul hodinky jistá i pít. Dávám jim to na noc.
@helcakab mame to same. Je mu deset let. Ryma, kasel, ryma, kasel..... ve trech letech zjisteno astma, s foukatkama trochu zlepseni. Ve ctyrech odstraneny nosni mandle pro caste zelene rymy, efekt nula, jedeme dale. Dale pozdeji zjistena chronicka ryma. Proste maras. Vyzkouseli jsme kde co a nic nefungovalo. Takze foukame na astma a nos casto prolevame konvickou.
Jinak samozrejme casta ryma muze byt spojovana se zvetsenymi nosnimi mandlemi. Mam spoustu kamaradek, jejichz detem prave odstraneni nosnich mandli velmi pomohlo.
Jinak zvětšenou nosní mandli poznáš i tak, že hodně chrápe. Holka chrápala jak starej chlap. Pak se k tomu přidala i apnoe.
Ahoj holky, ten bactoral baby je ted v akci na dr max eShopu, 60 sacku za 299 Kc. Jdu do toho.
Mam to stejne, jen vek 2,5. Dokonce i kdyz je ted skolka zavrena, takze to netaha od tama..pockam si 😁