Ahoj,
Syn 11 měsíců trpí na střevní chřipky
Poprvé hospitalizace ve 3 týdnech prodelany noroviry
Podruhé ve 3 měsících totální dehydratace, dva dny na Jipu nezjištěno nic pouze střevní viróza
Teď minuly týden opět horečky 40,prujem jen voda,zvraceni,nechutenství
A od včera znovu teploty mezi 38,5-39,4( po odectu)
Zvracel včera, stolice je spíše kase zapáchá
A v puse se mu udelal aft a dasne má povlekle šedým čimsi plus zápach z úst a neskutečne krvácení z dásní
Byla jsem na zubní pohotovosti kde my bylo řečeno, ze ze stomatolgickeho hlediska není Co léčit ze je to otázka spíše na pediatra... ze to muže být nějaký Vír v tele
Nesetkal se někdo s necim podobným ?
Dekuji
@palja já už jsem zkoušela něco najít na netu ale jen spis informativne plné důvěřují naši detske lekarce taky jsem našla ze to muže souviset jedno s druhým
Teď měla 14 dni dovolenou byli jsme nuceni jít k zástupu,lékařka dle mého názoru na nic
Takže zítra hned zavolám naši pediatre řeknu ji vše a uvidíme jestli si malého bude chtít zkouknout
Proste na ty streva trpí od miminka já už jsem fakt zoufalá to je porad horečky zvraceni prujem pak má měsíc klid a znovu už jsem fakt vyčerpána z toho všeho
@goovana napadá mě nějaké onemocnění střevní stěny, zánět nebo crohnova choroba. Nepatrala pediatericka po tom? Nějaké podrobnější odběry krve jste měli? Zápach z úst, afty a ten povlak může být právě k zánětům trávicího traktu a střev.
V rodině to ale žádné miminko nemělo, jen dospívající dost podobné příznaky a nakonec to byla crohnova choroba.
Průjem byl s nitkami krve a v krevním obrazu anémie.