ahoj, mám velkou prosbu 😉
Už jednou měla Hani problém se sušší kůži, dostali sme balneum hermal a pomohlo.
Teď je to ale nějaké jiné, má to už asi měsíc, měla takovou vyrážku po celém tělíčku krom obličeje, ale jen na bříšku a zádech červenou a škrábe to. Na nožičkách a ručičkách jí to zmizelo asi dva týdny tomu.
Dle dr. je třeba počkat, než se kůže zregeneruje. Setkala se některá z vás s takovou vyrážkou?
Ještě dodám, že 24.8. byla naočkována priorixem, ale dle dr. to není v žádném případě reakce na očko. A na té kůži se jí to objevilo 24.den po očko. Jinak co se týče jídla, prášku atd. jsem nedělala žádnou změnu.
Děkuji moc za rady, foto mám v albu, líp to bohužel nafotit nešlo.
No já ne, ale dr. si je jistá 😒 anebo to jen doteď neviděla pokud to je reakce na priorix, ale četla sem diskuzi tady na MK, a tam sem nepochytila, že by některé dítko mělo takovou vyrážku 😢
AHoj, Terezka měla loni přelom srpna a září též nějakou vyrážku - prý se jmenuje APEC, nebo tak nějak. Nejdříve jeden flíček na zadačku, který škrábala, pak celá levá polovina těla a nakonec i drhá polovina těla (bez obličeje). Dostaly jsme jen zklidňující kapičky a čekaly a čekaly. Najednou to pak zmizelo .
ahoj,
tak po cca měsíci nám vyrážka sama od sebe zmizela...uf...doufám, že se ani neobjeví už nikdy...akorát tedy nevíme, z čeho vznikla ☹
Ahoj, my měli taky takové, psala jsem o tom i o použitých mazáních na https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...
A jseš si jistá, že to není reakce na Priorix? Protože na Priorix může být reakce až do měsíce po očko, říkal nás doktor..