Svačinky a večeře pro mimčo s ABKM. Máte tip?

Včera v 08:48

Ahojky, synovi je 8 měsíců a má lehčí formu ABKM.
Začíná mi odmítat UM poslední co mu dávám tzn kolem 22h a vydrží až do rána.
Je to jedlík, snědl by vše co máme my. Tak mě zajímá, co jste dávali dětem na svačinky případně večeře?
Rostlinný jogurt jsme zkoušeli od Alnature ale nechutnal mu. Jinak máslo máme Alsan. Můžu mu namazat pečivo se šunkou?
Jakou pomazánku mohu koupit? Jinak dávám ovocné přesnídavky většinou z Německa bez doslazování.
Díky

malytlustyhroch
Včera v 10:33

Mam taky 8 mesicniho a pecivo se sunkou si vubec nedovedu predstavit (sul, sul, konzervanty, nejspis i barviva), i to bezne pecivo mi prijde celkem brzy. Ale kdyz uz musi byt, tak treba s varenym vajickem (jestli muze), s domaci cizrnovou pomazankou (humus bez soli a s minimem koreni), s platkem rajcete...
U starsich jsem hodne davala na svacinu ovoce, zeleninu (blw s dohledem), neochuceny krupky (kukurice, pohanka, ryze), odpoledne si casto dali pridavek sveho obeda.

malytlustyhroch
Včera v 10:34

Jo a kase, moji odmitali jist kase, ale obecne byvaji oblibene, a je to zpusob jak do nej propasovat UM.

svija
Včera v 18:15

Já bych taky dala nějakou bezmlecnou kaši, je jich spousta druhů. Nebo nějakou zeleninu s obilovinou rozmixovat.

autor
Včera v 19:16

Kaše mě moc nechce, zvrací to a nechutná mu to. Maximálně když propašuju pár odměrek do klasického Um, ale aby nebylo moc husté.. ovoce jí hodně, ale je po něm furt dost hladový - jedl by furt