Suchá pokožka a vyrážka 4 měsíční, pomůžete?

key25
5. čer 2013

Ahojte holky potřebuju poradit moje malá má poslední 4 dny úplně suchou pokožku na hrudníku,břichu a za krkem k tomu má sem tam flíček červenej a pupínky .Také byla dost nevrlá hodně nám brečela strkala si všechno do pusy a chtěla jen nosit nic nepomáhalo.Ted se to uklidnilo ale má tu vyrážku.Pomůžete?

speedygon
5. čer 2013

Koupat tak 2x týdně, jinak jen sprchnout....a několikrát denně promazávat mastnými krémy nebo pleťovými mléky.....a šla bych k dr raději.

key25
autor
5. čer 2013

já tam zítra určitě zajdu jen se bojim ☹ nevím co to je

speedygon
5. čer 2013

@key25 no, může to být slabší atopický exém...ten má naše Lenička taky, ale už jen pidi flíčky....a já na čele...jsi alergik??

ange_de_la_morte
5. čer 2013

@key25 : Může to být reakce na cokoliw .... změnili jste kosmetiku ? prací prášek ? strawu ? má nowé zawedený nějaký příkrm ? nebo kojíš a snědla jsi něco neobwyklého ? Může to být oprawdu cokoliw od alergie na potrawiny, kosmetiku, přes reakci na očkowání, či tuším 6.nemoc nebo která se to projewuje wyrážkou. Zkus se zamyslet nad tímto wším, a pokud by to nemohlo být od nějaké změny poradila bych se mudr. Jinak na somotnou suchou pokožku je super Excipial mlíko, ale newim jak je to když to má zarudlé a pupínkaté. Omlouwám se za ,w, nefunguje mi jednoduché

key25
autor
5. čer 2013

ahojte holky kosmetiku jsem nezměnila prášek na prání také ne a malá není jěště očkovaná já nejsem alergik na nic tak nevím ☹ příkrmy ještě nemáme

danca77
6. čer 2013

Tohle měla malá taky, drobounkými pupínky to začalo, pak se začaly dělat flíčky, nakonec se začaly slejvat do velkých fleků a skončilo to ošklivou šupinatou a na obličeji a hlavě "hroší kůží". Prý má atopický ekzém, nejvíc vždycky zflekatěla po mlíce, změnily jsme značku. Tak jsem koupila mléko se štěpenou kravskou bílkovinou Nutrilon Allergy care a dávám jí ho třetím týdnem a vyrážka zmizela, ještě má malinko hrubší kůži na obličejíku a vysušenou na tělíčku, ale o 90% je to lepší. Příští týden zkusím zavést jeden den obyč.um.výživu a uvidíme jestli to byla alergie na mléko nebo ne. jinak jsem začala prát v Ecoveru a dvakrát máchám.