Ahojte holky potřebuju poradit moje malá má poslední 4 dny úplně suchou pokožku na hrudníku,břichu a za krkem k tomu má sem tam flíček červenej a pupínky .Také byla dost nevrlá hodně nám brečela strkala si všechno do pusy a chtěla jen nosit nic nepomáhalo.Ted se to uklidnilo ale má tu vyrážku.Pomůžete?
já tam zítra určitě zajdu jen se bojim ☹ nevím co to je
@key25 : Může to být reakce na cokoliw .... změnili jste kosmetiku ? prací prášek ? strawu ? má nowé zawedený nějaký příkrm ? nebo kojíš a snědla jsi něco neobwyklého ? Může to být oprawdu cokoliw od alergie na potrawiny, kosmetiku, přes reakci na očkowání, či tuším 6.nemoc nebo která se to projewuje wyrážkou. Zkus se zamyslet nad tímto wším, a pokud by to nemohlo být od nějaké změny poradila bych se mudr. Jinak na somotnou suchou pokožku je super Excipial mlíko, ale newim jak je to když to má zarudlé a pupínkaté. Omlouwám se za ,w, nefunguje mi jednoduché
ahojte holky kosmetiku jsem nezměnila prášek na prání také ne a malá není jěště očkovaná já nejsem alergik na nic tak nevím ☹ příkrmy ještě nemáme
Tohle měla malá taky, drobounkými pupínky to začalo, pak se začaly dělat flíčky, nakonec se začaly slejvat do velkých fleků a skončilo to ošklivou šupinatou a na obličeji a hlavě "hroší kůží". Prý má atopický ekzém, nejvíc vždycky zflekatěla po mlíce, změnily jsme značku. Tak jsem koupila mléko se štěpenou kravskou bílkovinou Nutrilon Allergy care a dávám jí ho třetím týdnem a vyrážka zmizela, ještě má malinko hrubší kůži na obličejíku a vysušenou na tělíčku, ale o 90% je to lepší. Příští týden zkusím zavést jeden den obyč.um.výživu a uvidíme jestli to byla alergie na mléko nebo ne. jinak jsem začala prát v Ecoveru a dvakrát máchám.
Koupat tak 2x týdně, jinak jen sprchnout....a několikrát denně promazávat mastnými krémy nebo pleťovými mléky.....a šla bych k dr raději.